WordPress Website Vertalen

Klaar Met De Lancering Van Jouw Eigen WordPress Website

Eenmaal op de knop gedrukt kun je de pagina aanpassen. De eerste keer dat je een pagina wilt website bouwen aanpassen in Beaver Builder zal je de vraag krijgen of je een rondleiding wilt starten.

Wat mij betreft een prima methode om te bekijken hoe jouw website eruitziet op verschillende apparaten. Zo hoef je zelf in ieder geval niet alle apparaten bij de hand te hebben. Pagina’s aanpassen met Beaver Builder Alle pagina’s die je tijdens het maken van je WordPress web site hebt aangemaakt through het Astra thema zijn gemaakt met Beaver Builder.

Vink “Ander brand voor mobiele apparaten” aan om een ander emblem voor mobiel te selecteren. Je kunt verder ook nog de Logo Breedte aanpassen. Je kunt simpelweg de balk slepen naar de gewenste breedte. Je kunt aan de rechterzijde direct de breedte van je brand zien veranderen.

Nu je toch op deze instelpagina bent kun je direct een favicon instellen voor je website. Je web site op verschillende apparaten bekijken In de Customizer kun je op een eenvoudige manier bekijken hoe je website eruitziet op verschillende apparaten. Je hebt hiervoor onderaan customizer de volgende three knoppen staan.

Laten we een pagina erbij pakken en kijken hoe we dit kunnen aanpassen. Het is in dit geval wellicht handiger om ook de video erbij te pakken, zodat je een beter beeld krijgt hoe Beaver Builder precies werkt. Klik hier om naar het Beaver Builder gedeelte te gaan van de video: Hoe maak je een WordPress website wordpress webshop in 2020? Het groene stipje naast “Beaver Builder” geeft aan dat de pagina die je bekijkt gemaakt is met behulp van Beaver Builder.

Je kunt dit allemaal gewoon vanuit je eigen browser bekijken. Wanneer je bijvoorbeeld bekijkt hoe jouw web site er op een smartphone uitziet, dan ziet dit er als volgt uit: Je kunt zoals je ziet de web site nu volledig gebruiken zoals op een smartphone het geval is. Je ziet een menu die je ook op een smartphone zou zien en je kunt door heel de pagina scrollen.

Door op de linkerknop te klikken kun je bekijken hoe je website eruitziet op een desktop. De middelste knop is voor tablets en met de rechterknop kun je bekijken hoe je website WordPress hosting eruitziet op een smartphone.

Standaardplugins

Zo veranderde ik in de afbeelding hierboven de grote witte tekst. Naast dat je de tekst kunt aanpassen zie je ook nog meer mogelijkheden qua instellingen. Bij Separator kun je eventueel een scheidingslijn toevoegen. Bij Typography kun je de lettertype, lettergrootte en kleur aanpassen. Bij Geavanceerd heb je nog invloed op de marge boven, onder en naast de tekst.

Het kan geen kwaad om deze rondleiding te starten. Je krijgt dan direct een goed beeld van wat Beaver Builder voor je kan betekenen. Elementen aanpassen in Beaver Builder We hebben templates geïnstalleerd waardoor we alles handig op de juiste plek hebben staan. Je zal in eerste instantie dus voornamelijk teksten, achtergronden en kleuren willen veranderen.

Om elementen, wat in Beaver Builder modules heet, aan te passen hoef je er alleen maar op te klikken. Vervolgens kun je teksten wijzigen en ook de kleuren en andere dingen aanpassen. Bekijk hieronder een voorbeeld waarin ik de tekst van een heading module eenvoudig verander. Het enige wat ik dus doe is simpelweg op de tekst klikken. Vervolgens komt er een scherm naar voren waar je aanpassingen in kunt doen.