In 5 Stappen Je Eigen WordPress Website Met Strato

Een andere optie is een screenshot van je video maken en deze linken naar Vimeo of YouTube. Het hoeft op zich geen probleem te zijn om veel plugins te gebruiken. Als de plugins van goede kwaliteit zijn, zullen ze voor minimale vertraging zorgen. Gebruik wel alleen plugins die je écht nodig hebt en verwijder alle plugins die overbodig zijn of die je niet gebruikt. Als je drie plugins gebruikt die alle drie hetzelfde doen, is er een grote kans dat ze elkaar in de weg gaan zitten en voor gedoe zorgen.

  • In dit gedeelte zie je ook Schermnaam staan.
  • Wanneer de gebruikersnaam bijvoorbeeld je e-mailadres is, dan staat dit natuurlijk niet zo mooi.
  • In eerste instantie is dit vaak de gebruikersnaam van een account.

Bij sommige plugins kun je in de instellingen aangeven dat alle data verwijderd moet worden als je de plugin deactiveert. Het is aan te raden dit te doen zodat ook de database opgeschoond wordt. Pingbacks en trackbacks zorgen ervoor dat je een seintje krijgt als een andere web site WordPress hosting naar jouw web site linkt. Dit gebeurt alleen als de andere web site ook een pingback en trackback functionaliteit heeft.

Kan ik het werk dat de plugin doet ook anders oplossen? Zo ja, los het anders op en verwijder de plugin. Als er meer plugins zijn die hetzelfde werk doen en de plugins bovenstaande vragen hebben doorstaan, houd er dan één en verwijder de rest WordPress. Als je een plugin verwijdert, laat deze vaak toch nog bepaalde gegevens achter in de database.

WordPress Hosting

Plugins die echt nodig zijn, kun je behouden. Overige plugins kun je verwijderen.

Brabantse Maatwerk WordPress Website Met Sfeer

En gedoe, daar houden we niet van. Loop je plugins dus eens objectief na en vraag je bij elke woocommerce plugin af: Heb ik deze plugin echt nodig of is het alleen leuk / handig om te hebben?

In WordPress websites is deze functionaliteit standaard aanwezig. Stel dat web site A een blog plaatst met een link naar web site B. Website B krijgt dan een melding dat er op web site A een hyperlink geplaatst is. Website B gaat vervolgens controleren of web site A dat ook echt heeft gedaan.