Magento Voorraadbeheer Met Picqer

In numerous secties zijn we de SEO toolkit extensie van Amasty search engine optimization al tegengekomen. Deze biedt ook ondersteuning voor het genereren van HTML sitemaps, en werkt uitstekend. > HTML sitemaps zijn zowel voor zoekmachines als bezoekers nuttig. Ze bevorderen het crawlproces en maken het voor bezoekers makkelijker om pagina’s te vinden, mits de sitemap natuurlijk goed gestructureerd is. Bij kleinere shops kun je gebruik maken van één HTML sitemap met daarin alle categorieën, maar bij grotere retailers moet je de de HTML sitemap al gauw opsplitsen.

Magento 2 En Pim Integratie

Geoptimaliseerd zijn voor magento hosting Klaar zijn om Redis en Varnish te ondersteunen Om de ingebouwde cachefuncties in Magento in te schakelen:

> Magento 2 is ondanks ondersteuning van Varnish FPC nog altijd een zeer zwaar platform met meer en meer Javascript om rekening mee te houden. Daarom adviseren wij eigenlijk altijd een aantal additional instruments voor efficiency optimalisatie. Configureer de JavaScript instellingen van jouw shop door naar Stores > Configuration > Advanced > Developer te gaan.

Maar je komt niet ver met “spierkracht” alleen; je moet zowel je internet hosting als jouw magento platform correct configureren om het te kunnen gebruiken. Vereisten voor je hostingplatform Voor de beste prestaties moet je hostingplatform:

Inschakelen van caching in Magento 2Full Page Cache inschakelen in Magento 2 Om Full Page Caching in te schakelen: Onder “Full Page Cache” vind je het veld Caching Application. Standaard is dit ingesteld op Built-in Cache.

Dat kun je bijvoorbeeld doen per categorie, met de subcategorieën en belangrijkste producten. Omdat HTML sitemaps de “crawldiepte” verkleinen werken ze goed samen met reeksen gepagineerde pagina’s. Let wel, het hebben van een HTML sitemap is geen vervanging voor een goede informatie architectuur!

Wijzig dat naar Varnish Cache . Vervolgens verschijnt een additional instellingenscherm Varnish Configuration. Daar vul je de gegevens in die door jouw hostingprovider aan jou zijn verstrekt. Inschakelen van Full Page Caching in magento webshop 2