Webshop Connector

Ideaal voor het snel en beheerst verhuizen van je webshop Een maand écht gratis proberen? Importeer je store en ontdek het snelheidsverschil, onze CLI-tools en MageRun plug-ins. Onze enthousiaste help magento engineers worden huge vrienden voor het leven. Probeer Hypernode gratis Vragen?

Plaats een idee of stem op een idee van een ander op onze UserVoice pagina! Voor jij je kopje koffie op hebt, is je store en alle data op een Hypernode geïmporteerd. In het Service Panel kun je gemakkelijk je shop kopiëren en importeren naar een Hypernode. We draaien automatisch een benchmark voor je uit zodat je kunt zien op welke hostingomgeving je webshop het beste presteert. We starten met een benchmark ten opzichte van je huidige hostingomgeving.

Want als we iets willen op zoeken, wat gebruiken we dan? Juist, onze eerste reactie is om Google te raadplegen. De bezoekers die via Google komen, worden ook wel organische bezoekers genoemd. Om meer van deze bezoekers te krijgen, moet je de webshop optimaliseren op het gebied van web optimization magento hosting. Dit staat voor Search Engine Optimization, oftewel het optimaliseren voor zoekmachines.

Magento Is Schaalbaar, Flexibel En Robuust

Deze versie brengt een hoop security updates met zich mee en geeft ons daarnaast de mogelijkheid sneller nieuwe features uit te rollen. Samen met onze gebruikers bepalen we wat er op de roadmap komt.

Voor de handleiding en meer informatie ga naar:/magento/ Een webshop zonder bezoekers, dat is uiteraard niet de bedoeling. Om te verkopen, heb je bezoekers nodig. En één van de manieren om meer bezoekers naar je website magento webshop te krijgen is via zoekmachines zoals Google.

Vervolgens gaan we loadtests uitvoeren met verschillende state of affairs’s. Aan de hand van de loadtest resultaten gaan we op basis van onze kennis en ervaring nog enkele optimalisaties doorvoeren. Samen doen we een gezamenlijke laatste check voor livegang. Werkt alles, zijn jullie tevreden?

De search engine optimization-principes gelden voor iedere type web site. Of je nu een blog hebt, een portfolio, een lokaal bedrijf, een kleine webshop of juist een grote.

van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen Om je nog sneller antwoord te kunnen geven op al je vragen, gaan we het aantal pagina’s uitbreiden waarop we onze chat help aanbieden. We gaan het besturingssysteem van het Hypernode platform upgraden van Ubuntu Xenial naar Debian Buster.