Jouw WordPress Webshop, Doordacht En Makkelijk In Onderhoud! Oiduts

Maar een ding is bij mij opgevallen. De knopjes ‘Bekijk winkelwagen’ en ‘Afrekenen’ overlappen elkaar.

Standaard Woocommerce Shortcodes Voor Je WordPress

Neem in dat geval even contact op met de hostingprovider! Goede uitleg hoe Woocommerce geïnstalleerd moet worden, mede door deze video’s heb ik voor Woocommerce gekozen. De rest van Woocommerce ziet er goed uit. Ook heb ik in de settings.php 96MB memory opgegeven, maar helaas zonder resultaat.

Tip: installeren en testen, testen, testen :-). Duidelijk, overzichtelijk en beantwoord al onze vragen! Ik krijg geen e-mail woocommerce binnen wanneer een klant een bestelling heeft geplaatst. Waar kan ik dit instellen? Mogelijk verstuurt jouw webruimte helemaal geen e-mail?

Graag zou ik een webshop functie willen toevoegen, woocommerse lijkt me daar ideaal voor. Wel heb ik nog 1 vraag, ik moet verschillende klantengroepen kunnen aanmaken en maandelijks makkelijk kunnen zien wat de omzet per klantengroep is. Of weet jij misschien een andere oplossing, of een ander programma waarmee dat wel kan? Er zit e.e.a. aan rapportages in WooCommerce, maar volgens mij niet one hundred% wat je nodig hebt.

Ik weet wel, een webshop is geen carrière, maar toch 😉 Het gaat redelijk voorspoedig dankzij jouw uitleg. Ik loop tegen 2 dingen aan. Ik wil de pagina ‘home’ aanpassen maar vreemd genoeg kan ik die niet vinden op het overzicht ‘alle pagina’s. Wel bij het overzicht van de pagina’s t.b.v. het menu.

Doordat thumbnails van de producten verschillen qua hoogte verspringt de info die eronder staat in het overzicht van alle producten. Home wordpress webshop kan ook een overzicht van berichten zijn. Bij Dashboard > Instellingen > Lezen kan je kiezen om een pagina te gebruiken. Dat tweede los je op door:

Waarmee het probleem lijkt te zij opgelost, verify mijn web site. Ik heb een vraag ik probeer in woocommerce.css te komen maar ik kan dat nergens vinden maar ik snap van geen enkele uitleg waar ik het kan vinden .. als ik bij de plugin bewerker kijk zie ik alleen maar php bestanden heeft u een oplossing of goede uitleg voor mij? Mijn web site draait op WordPress.

Ik heb ontdekt dat bij Woocommerce 2.0+ het gebruik van WP 3.5.1 noodzakelijk is. Ik heb de upgrade WordPress hosting uitgevoerd en het probleem is opgelost.

_ óf overal gelijkvormige plaatjes te gebruiken; _ óf een Theme te kiezen dat dit voor je oplost.