Je Eigen WordPress Webshop Maken Met Woocommerce

Dit verhoogt de kans dat mensen langer op je website blijven en/of meerdere pagina’s bezoeken. Bij een webshop is het nóg belangrijker dat de laadtijd laag blijft; het kost je omzet als je website langzaam laadt. Dit is gebleken uit verschillende onderzoeken.

Stap 4 2 Btw Instellen In Jouw WordPress Webshop

Ik zou zelf kiezen voor WooCommerce. Zeker wanneer je een Nederlandse webshop begint is dit de beste keuze. Nederlandse vertalingen voor WooCommerce zijn free of charge beschikbaar en het inbouwen van iDeal is relatief makkelijk (vergeleken met andere webshop-plugins). WordPress themes voor webshopsZoals gezegd werken veel WordPress webshop-plugins standaard al met alle WordPress-themes.

  • Zeker geholpen bij het inrichten.
  • _ Kopjes boven widgets kan je vaak zelf wijzigen (dus Instellingen > Widgets)
  • Vertalen kan je op verschillende manieren doen:
  • Dit is minder net én wordt overschreven bij een Theme-replace!

> “Zeventig procent van je bezoekers haakt af wanneer een pagina er langer dan vier seconden over doet om volledig te laden.” Je kunt je dus voorstellen dat bij een webshop iedere seconde telt. Zorg er dus voor dat je webshop snel laadt! Het belangrijkste is dat je een goed WordPress internet hosting pakket kiest, zoals Vimexx. Kies dus niet voor de goedkoopste; als je echt serieus bent dan haal je zo’n investering er makkelijk uit door de hogere conversie die je behaalt.

Je wilt natuurlijk dat je webshop goed gevonden wordt in zoekmachines. Daarom is het belangrijk dat je je web site-structuur goed op orde hebt. WordPress hosting Denk hierbij aan je product-categorieën, je navigatie-structuur en meer. Denk hier goed over na voordat je begint met het bouwen van je webshop.

Toch raad ik je aan om een theme te kiezen dat speciaal ontwikkeld is voor webshops. Dit zorgt voor een hogere conversie en een duidelijkere web site wordpress webshop-structuur.

Wanneer je kiest voor een WordPress webshop, is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal zaken. Veel van deze dingen zijn overigens voor iedere webshop belangrijk. Het is belangrijk dat je website snel laadt.

Overweeg daarom om een SSL-certificaat te laten installeren, zo zijn de gegevens van je klanten veilig. Een goede webhosting-partij kan dit eenvoudig voor je regelen, waardoor jij je alleen bezig hoeft te houden met je webshop :-). Een hoge conversie is belangrijk voor je webshop. Onder andere een snelle laadtijd van je web site wordpress webshop (zie search engine optimization (zoekmachine-optimalisatie) is ontzettend belangrijk.

Zo’n theme kost misschien tussen de forty en a hundred dollar, maar is de investering meer dan waard. Op Themeforest vind je veel mooie WordPress-themes voor eCommerce-websites. Let hierbij op dat je een theme koopt dat ook compatibel is met de door jou gekozen plugin!

Bij het bestellen op jouw webshop vullen je klanten hun persoonlijke gegevens in. Misschien vullen ze zelfs wel financiële gegevens in. Het is dus van belang dat je webshop goed beveiligd is en dat de persoonlijke gegevens van die mensen goed vergrendeld worden.