Magento Webshop Verhuizen Zonder Downtime

Hierbij kunnen wij samen met u om de tafel gaan zitten om te bekijken welke kansen en mogelijkheden er in uw branche zijn. Zo kunnen wij uw omzet vergroten door een goede SEA campagne te starten. Of uw zichtbaarheid vergroten door een SEO campagne te starten. Misschien heeft u wel iets aan om Affiliate advertising te starten. Onze gecertificeerde online marketeers denken graag met u mee.

Hier haalt u gemiddeld meer conversies binnen dan bij andere e-commerce platformen. Naast de goede foundation die u legt door ons uw nieuwe Magento webshop te laten maken, is er ook een mogelijkheid dat wij uw on-line advertising oppakken. Hierbij kunnen wij ook uw Magento webshop organisch beter vindbaar maken.

Dit kunnen wij bijvoorbeeld doen door linkbuilding en content material optimalisaties door te voeren. Benieuwd hoe wij de on-line magento marketing van een Magento webshop oppakken?

Voordelen Magento Webshop

Tijdens deze afspraak bespreken jullie alle ins en outs van uw nieuwe webshop. Welke wensen heeft u, welke onderdelen moeten er sowieso in komen te staan. Dit zijn vragen die tijdens deze assembly magento naar voren komen.

Magento heeft veel voordelen als u wilt focussen op search engine optimization. Zo is het lichter dan Magento 1. Makkelijker door leesbaar voor Google. Daarnaast is een Magento webshop erg gebruiksvriendelijk.

Pas wanneer u helemaal tevreden bent zetten wij uw webshop reside. In de testomgeving kunt u zelf, of wij natuurlijk, al uw producten aanmaken.

Vaak adviseren wij om een combinatie van online advertising in te zetten. Benieuwd naar onze online advertising mogelijkheden?

Hierna gaan wij aan de slag voor u om een FO en TO te maken. Een ‘Functioneel Ontwerp’ en een ‘Technisch Ontwerp’. Als deze goedgekeurd is gaan wij aan de slag met de grafische vormgeving. Deze passen wij helemaal aan uw huisstijl aan.

Hierdoor staat alles goed wanneer uw website on-line komt te staan. Als wij klaar zijn met uw Magento webshop bouwen, heeft u ook nog de optie dat wij ook uw online magento hosting advertising oppakken.