Magento 2 Webshop Specialist

Dankzij een bundle product kunnen webshopbezoekers zelf een verzameling aan easy merchandise bundelen. Dit is geen fysiek product, maar een obtain. Bijvoorbeeld een e-e-book, software of het nieuwste liedje van je favoriete band. De download kan een of meerdere bestanden bevatten. Als een webshopbezoeker een order heeft gedaan, verschijnt dit in de beheeromgeving van Magento.

Maar je kunt ook een enkel product zoeken aan de hand van bijvoorbeeld magento webshop het EAN-nummer. Binnen Magento bestaan verschillende producttypes.

Lees Over Onze Visie Over Magento 2, Bekijk Onze Magento 2 Cases Of Lees Over Onze Aanpak

De order krijgt dat een standing mee, zodat je precies kan zien in welk stadium de order zich bevindt. Een order kan in de volgende stadia zitten: New, Processing, Pending Payment, On Hold, Canceled en magento hosting Complete. De order is aangemaakt en er is een betaalmethode gebruikt. De klant is naar de betalingsomgeving gestuurd, maar er is nog geen betaling ontvangen. Zodra de klant betaalt, verandert de orderstatus.

Dit zijn verschillende manieren waarop je producten kunnen weergeven. magento Alle producttypes hebben verschillende functionaliteiten.

De types zijn: Simple product, Configurable product, Grouped product, Virtual product, Bundle Product en Downloadable product. Een fysiek item binnen je webshop met een unieke SKU . Een easy product heeft geen opties, zoals maat of kleur. Een product met diverse opties.

Dit maakt het mogelijk voor builders wereldwijd om mee te werken aan het verbeteren van de software. Magento 2 is open source software. PHP is een coderingstaal waarmee dynamische en interactieve websites en webshops kunnen worden gebouwd. Magento 2 is gebouwd met PHP.

In je Catolog vind je alle producten die in je webshop staan. Hier kun je producten toevoegen en beheren. Met de handige filterfunctie kun je snel producten oproepen die voldoen aan jouw selectie, bijvoorbeeld alleen producten van een bepaald merk. Fijn als je in bulk de status van producten of attributen wilt aanpassen.

Bijvoorbeeld: een t-shit in 3 kleuren en 3 maten. Een configurable product bestaat uit meerdere simple merchandise. Bijvoorbeeld: een fotocamera, een geheugenkaart en een lens. Dit kun je als pakket verkopen met een speciale prijs. Een grouped product is als het ware een container voor een aantal losse simple products.

SKU staat voor Stock Keeping Unit. Het is een uniek nummer voor een product of dienst . Hiermee kun je jouw producten identificeren. Een SKU kun je zelf bepalen.