Magento Webshop Op Maat

Het heeft een verbeterde API voor koppelingen met externe systemen. Maak snel en efficiënt koppelingen met bijvoorbeeld ERP.

de B2B features die Magento Commerce biedt. Voor alle functionaliteit kun je het onze Magento Commerce pagina bezoeken. Een maatwerk Magento webshop laten bouwen door ervaren Magento developers magento hosting? Wil je migreren naar Magento 2?

De Voordelen Van Een Magento Webshop:

  • De originele versie Magento 1 ondersteunt geen paginagrote caching en kan geen groot aantal transacties in korte tijd verwerken.
  • Vooral als je het voor de eerste keer gebruikt, kun je het intimiderend vinden.

Heb jij een B2B bedrijf en staan jouw producten al online? Je kunt nauwelijks achterblijven: net als consumenten, willen ook B2B klanten on-line magento aankopen doen through een webwinkel. Hiervoor is een B2B portal aan te raden.

Het heeft een betere veiligheid en hogere snelheid. Magento 2 biedt legio aan extensies by way of de Magento Marketplace. (denk aan klantenservice, cost, advertising, accounting, financieel, verzending, success webshop, webshop optimalisatie Veel verbeteringen zowel in entrance-end als in back-end.

Bekijk dan onze speciale Magento 2 migratie pagina. Als je over wilt stappen naar Magento 2, dan is het van belang om een goede voorbereiding te doen. Van Magento 1 naar Magento 2 verhuizen is iets waar Creative CT veel ervaring mee heeft. Neem contact op als je wil Migreren naar Magento 2. Magento 2 voor een B2B webshop

De gebruiksvriendelijkheid in de back-finish en CMS is hoger. Als webshop beheerder kun jouw categorieën en producten makkelijk beheren. De complexiteit is stukken lager dan in Magento 1. Voor developers biedt het veel meer mogelijkheden (dus meer opties voor maatwerk in jouw webshop!).

Bekijk alle Magento 2 voordelen. Een Magento 2 webshop laten maken door gecertificeerde Magento ontwikkelaars? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Vue StoreFront voor Magento 2.

Heb je voldoende aan de free of charge versie om een Magento 2 webshop te laten maken? Of toch de betaalde variant? Net als bij de eerste versie van het webwinkel platform, heeft Magento 2 zowel een free of charge versie als een betaalde versie . Zo heb je toegang tot de options van een Magento B2B webshop, zoals personalisatie, content material staging, enterprise intelligence en meer. Als je verder leest zul je meer te weten komen over o.a.