WordPress Website Laten Maken

Maar dat kan op andere momenten weer anders zijn. Bedankt voor het nakijken van mijn snelheid, goed om te horen dat die prima is. Dus daarom blijf ik het zo raar vinden en zit ik beetje in dubio wat ik moet doen. Ik zou het nog even aankijken en alleen als het te vaak voorkomt overstappen. Als ik op siteground kijk bij WordPress hosting wordpress website, zie ik de Growbig staan.

WordPress Com

  • Aangezien de customizer de wijzigingen live laat zien, kies ik altijd om het aan te passen via de customizer.
  • We hebben in dit thema 4 rijen in de footer.

Bouw Website

Vele malen beter dan Sitegroud, wat een problemen daarmee gehad en echt in vergelijking met bovenstaande 2 supertraag. Ik zoet nog een goede snelle hostingprovider voor gewone , anders dan WP websites, tot nu toe geen succes, ik heb er al tientallen gehad. Savvii is zeker ook een goede hosting provider. Jammer dat je er slechte ervaringen mee hebt. Ik heb er tot nu toe alleen maar goede ervaringen mee.

Ik heb zelf 5 websites op 1 GoGeek account. Kan ik dan ook meerdere domeinnamen bij Siteground hebben of is dit alleen de internet hosting en moet ik ergens anders de domeinnaam zelf onderbrengen? (Zoals hostgator ook werkt, alleen hosting WordPress hosting en domeinnaam ergens anders met dns verwijzing naar hostgator?) Kan dat namelijk nergens terugvinden?

Dan is dat namelijk zo goedkoop. Klopt, met een GrowBig of GoGeek account kun je meerdere web sites hosten.

Ik heb trouwens al mijn domeinnamen bij Transip ondergebracht en niet bij Siteground. Mocht ik in de toekomst toch een andere hosting supplier willen maakt dat het verhuizen een stuk makkelijker. Ik heb SAVVII voor mijn belangsrijkste WP websites WordPress, erg goed, supersnel en TOP service. Voor Andere WP web sites gebruik ik site visitors planet hosting, goedkoop supersnel en a hundred% assist.