WordPress Webshop Woocommerce

hij maakt er alleen fixed een nieuwe tab voor aan op de pagina. Dus 4 produkten is four tabbladen terwijl dit prima op een pagina past. – tevens blijft terwijl ik aangeef no sidebar er toch een sidebar staan. In afwachting van je reactie,

Kan ik dit ergens aanpassen? Als je WordPress in het Engels installeert, dan is WooCommerce ook automatisch in het Engels. Als je nu alles in het NL hebt, zoek dan even naar het bestand wp-config.php en verwijder daarin de regel waarin WPLANG gedefinieerd wordt. Ik heb de woocommerce plugin geinstalleerd echter op de ‘winkel’ pagina krijg ik mijn standaard widget sidebar niet te zien.

Interesse In Een Webshop?

Weet iemand ook hoe ik producten in verschillende subpagina’s kan plaatsen? WordPress hosting Hoi Marielle, ik heb verschillende productcategorieën aangemaakt.

Hopelijk weet jij hier meer over 🙂 Is volgens mij nog geen standaardmodule voor. Heb dit al wél een keer ontwikkeld voor een klant. Als je mij even mailt, dan bespreken we even of we die voor jou ook kunnen implementeren: Bas@van-ons.nl.

  • Mollie Account: de Nederlandsepayment providerdie jou faciliteert bij een Plug-and-play iDeal integratie voor WordPress.
  • Zorg ervoor dat je de optie permalinks aan hebt staan, voor de zoekmachine-vriendelijke URL’s.
  • Stap 1: WordPress Installeren & Configureren
  • Ik ga er vanuit dat dit je lukt.

Bij het product invoeren kan je deze dan in de juiste categorie zetten. Mooie uitleg woocommerce alleen zit ik met een raadsel, hoe komt jouw tonijn onder Verse Viswinkel te hangen?

Kunnen de teksten op de knoppen kopen, bekijk winkelwagen en afrekenen ook in een andere taal gezet worden ? Als dit het geval is zou ik graag weten hoe. Superuitleg, je hebt me echt geholpen. Nu zit ik echter met het probleem dat alles in het Nederlands is en ik juist alles in het Engels wil hebben.

Hi Bas, Thanks voor de heldere uitleg. Nu is mijn groothandel webwinkel niet voor particulieren, maar voor winkeliers. Ik zou dus graag willen dat de prijs alleen getoond wordt als de winkelier heeft ingelogd. Nu lees ik on-line veel over de wp members plugin. Is deze geschikt om je prijzen af te schermen en alleen te tonen wanneer er is ingelogd is?

Woocommerce Webshop Opstarten Of Doorgroeien?

Ik heb eigenlijk maar 1 simpele vraag, is WooCommerce Multilanguage? Er is een combinatie met WPML mogelijk, maar ik zou gaan voor losse installaties van WordPress!

Ik heb begrepen dat dit een verzamelpagina voor woocommerce is en geen echte pagina. Kun jij me zeggen hoe ik dit kan oplossen? nu kun je namelijk niet zien dat je iets in je winkelwagen WordPress hebt zitten. Het enige waar ik tegenaanloop zijn twee dingen waar ik je eventueel een oplossing voor zou willen vragen: – Ik kan zoveel produkten toevoegen als ik wil..