Magento 2 Developer Trainingen En Maatwerk Cursussen

Magento Commerce biedt vooral veel additional’s als het gaat om: Klantgerichtheid (loyaliteitsprogramma’s, wishlist opties, geavanceerde zoekfunctie). Beheer (meerdere typen gebruikers, bevoegdheden/rechten in te stellen, weinig development kennis nodig). Magento is volop in ontwikkeling, en dat betekent tegelijkertijd de zogenaamde ‘finish-of-life’ van Magento 1. De ondersteuning van Magento 1 wordt per juni 2020 stopgezet.

En zij biedt dit aan in 2 pakketten. Dit zit als volgt: magento webshop Community Edition heet nu Magento Open Source. En Magento Enterprise is samengevoegd met de Cloud tot Magento Commerce. Maar er zijn uiteraard verschillen.

Overstappen is onvermijdelijk, maar betekent eigenlijk ook een investering. Je krijgt er een uitgebreider en gebruiksvriendelijker platform voor terug. Want uiteraard is het nieuwe responsive en cell magento webshop first ontworpen Magento 2 een platform waarin het gebruiksgemak en de efficiency flink verbeterd is.

Daarnaast is deze ‘gedwongen’ nieuwe investering een uitgelezen second om te herzien waar je staat met je huidige webshop. Om ervoor te zorgen dat het een goede toekomstinvestering wordt, is het slim om een aantal jaren vooruit te denken. Waar wil je staan over een paar jaar? Sluit het huidige platform nog aan bij die ambities of is er behoefte aan verfrissing of meer efficiëntie? Veranderingen in design en UX zijn meteen goed mee te pakken.

magento hosting Open Source is free of charge en de Commerce editie is gelicenseerd. De laatste bevat logischerwijs meer mogelijkheden. Wat voor jouw organisatie het beste pakket is, hangt grotendeels af van de technische kennis waarover je beschikt. Het pakket is geavanceerder en flexibeler voor veranderingen.

Ten opzichte van Magento 1 is Magento 2 een geheel nieuw product, met een volledig nieuwe opbouw. Een ‘simpele’ upgrade van Magento 1 naar 2 is hierdoor niet mogelijk.

Dit is de ultieme gids voor Magento 2 gebruikers. SEO-optimalisatie voor Magento 2 Magento is een marktleider op het gebied van open-supply e-commerce platforms. Het platform biedt verkopers wereldwijd de mogelijkheid om een flexibel winkelsysteem in te richten en productmanagement zo overzichtelijk mogelijk te maken.