Een B2b Shop Met Woocommerce

Klanten kunnen blijvend een favorietenlijst bijhouden en in het vervolg kan de winkelier deze informatie voor promoties gebruiken. Denk hierbij aan een automatisch bericht dat wordt verstuurd wanneer een product op de wensenlijst in de aanbieding is.

Wanneer je betalingen through Creditcard wil accepteren dan is Stripe een voordelige keuze. De aanvraagprocedure voor een Stripe account is simpel en verloopt erg snel. Hier komt nog bij dat het kostenpercentage voor een betaling, met een Europese creditcard, lager is dan bij Mollie. Je kan met Stripe ook andere betaalwijzen afrekenen zoals iDEAL, BanContact, SEPA Incasso en andere. Perfecte integratie in de woocommerce betaalpagina

Ontvang Gratis Toegang Tot Het Ebook

Daarnaast zijn er in de premium versie van Ti Wishlist for WooCommerce nog veel meer functies beschikbaar die je in andere wishlist plugins niet zal terugvinden. WooCommerce is een open systeem, dus je kan in principe elke functie laten programmeren. Maar er zijn gelukkig verschillende mogelijkheden: Je investeert in de ontwikkeling van een maatwerk plugin – Dit lijkt voor veel webwinkeliers de beste optie, maar dat betekent ook extra WordPress onderhoud.

WooCommerce heeft ook een functie voor de dynamische vertoning van gerelateerde producten, maar die functie toont niet de meest relevante producten. Toon gerelateerde producten op basis van de product categorieën, tags of eigenschappen Mogelijkheid om de gerelateerde producten in een slider te tonen Volgens ons onderzoek is de plugin Related products for WooCommerce de beste keuze omdat er verschillende opties voor de relatie van producten mogelijk zijn. Voor de meeste webshops hebben wij met deze WooCommerce plugin goede resultaten bereikt.

Wordt ontwikkeld door het team van WooCommerce Verschillende mogelijkheden voor het betaalscherm (inline, popup of off-site) Zoals eerder genoemd is het kostenpercentage voor een Europese creditcard lager dan bij Mollie.

Verschillende opties om de wensenlijst tabel op te maken Waarom je deze wishlist plugin moet gebruiken De free of charge versie is functioneel genoeg om te ervaren hoe je klanten deze functie gaan gebruiken.

Voor het beste resultaat kies je, indien mogelijk, handmatig de gerelateerde producten. Voor webshops met een groot aantal “vaste” klanten is de wishlist of wensenlijst een voordelige functie voor zowel de klant als ook de winkelier.

Hier zit dus een voordeel wanneer je betalingen vooral van klanten uit Europa ontvangt. Heb je veel internationale klanten dan kan je zelf overwegen om alleen Stripe funds te gebruiken . Bij webshops met maar “weinig” producten kan je by way WordPress hosting of de productpagina andere producten als UpSell opgeven. Heeft je shop veel producten, dan is de UpSell functie niet voordelig. Wanneer het assortiment regelmatig wijzigt is een dynamische functie voordeliger.

Een wensenlijst functie is dus meer dan een lijst met producten die je klanten naar familie of vrienden sturen wanneer zij jarig zijn. Eenvoudig te installeren met behulp website maken van een wizard alle teksten kunnen worden aangepast Werkt ook met variabele producten Verschillende opties voor de plaatsing van de “Toevoegen aan wensenlijst” button