5 Plugins Die Niet Mogen Ontbreken Op Je WordPress Website

Koppel Al Je Berichten En Pagina’s Aan Sociale Netwerken, Gedoseerd!

Voer deze sleutel in bij de WordPress-pagina waar je internet ook op ‘Je API-sleutel verkrijgen’ hebt geklikt. Als het goed is, staat deze pagina nog open. ‘Hallo Dolly’ is nutteloos en kun je verwijderen. Klik op ‘Verwijderen’ en op ‘Ja verwijder deze bestanden’. ‘Limit Login Attempts’ is wel weer nuttig.

Astra Thema Installeren

Een plugin voegt een stukje technische functionaliteit toe aan je website. Er zijn een aantal plugins die ik je sowieso kan aanraden. WordPress wordt standaard met een aantal plugins opgeleverd. Kies uit het menu aan de linkerkant voor ‘Plugins’.

Handig om inspiratie op te doen. En als je er één gevonden hebt, dan obtain en installeer je die by way of de again-finish van WordPress, zoals hierboven is beschreven. Om je web site WordPress hosting kracht bij te zetten, zijn er een aantal functionaliteiten die je in de vorm van een plugin kunt downloaden.

‘Askimet’ is een nuttige plugin die spam tegengaat. Doorloop de stappen die in het nieuwe venster openen. Je dient WordPress hiervoor een (WordPress.com)account aan te maken. Zodra je dit hebt gedaan, ontvang je een API-sleutel.

Deze wordt direct getoond in het voorbeeld. Je kunt iedere widget een eigen titel geven. Als je klaar bent met de basisinstellingen van het thema, dan klik je op ‘Opslaan & publiceren’ hyperlinks bovenaan de pagina. Vervolgens sluit je het thema bewerken af, door op het ‘kruisje’ links WordPress bovenin te klikken. Op de officiële pagina van WordPress kun je zoeken in alle thema’s die er beschikbaar zijn.

Je kunt hier het beste zelf even mee spelen om te zien wat er mogelijk is. Klik op ‘Widget toevoegen’ om de beschikbare functionaliteiten te bekijken. Heb je iets gevonden, dan klik je erop.

Klik op ‘Items toevoegen’ en vervolgens op de pagina’s, berichten, categorieën, et cetera die je wilt toevoegen. Geen bij ‘Menu locaties’ aan dat dit het ‘hoofdmenu’ wordt.

Klik als je klaar bent op ‘Opslaan en publiceren’. Bij ‘Widgets’ kun je een heleboel further functionaliteiten die in thema zijn verwerkt toevoegen, zoals bijvoorbeeld een kalender. Dit is per thema verschillend.