Youwe Is The Magento Specialist

Op PreMagento Live krijgen webshops en specialisten de kans om elkaar te ontmoeten voorafgaand aan het officiële occasion dat de volgende dag in de RAI plaatsvindt. Magento is een Open Source “Content Management Systeem” voor Webshops. Magento is één van de meest effectieve platformen voor het ontwikkelen van webshops in alle soorten en maten. Het CMS is geschikt voor elke online freelance ondernemer die resultaat wilt boeken met een webshop. Magento is namelijk een platform dat krachtige webshops beheert die tot in het kleinste element op maat kunnen worden gebouwd.

  • Hierbij wordt dan goed gekeken naar wat er nog hergebruikt kan worden van wat er al een keer ontwikkeld is.
  • Zitten er ook nadelen aan Magento?

Dit betekent dat de broncodes voor het systeem openbaar zijn voor iedereen. Het open source facet van Magento brengt veel voordelen met zich mee, zoals het feit dat iedereen Magento functionaliteiten kan ontwikkelen. Dit betekent dat er een bijna oneindig aanbod is van extensies en overige functionaliteiten die jouw webshop compleet maken. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er bestaat een extensie voor. En zo niet, dan maken we deze gewoon voor je op maat.

Naast het feit dat de mogelijkheden eindeloos zijn, zorgt het open source aspect ook voor optimale veiligheid. Magento is hét CMS voor on-line magento hosting ondernemers die graag zelf het heft in handen hebben, zonder al teveel moeite natuurlijk.

Met deze suggestions uit de markt is ons plugin group dagelijks aan de slag met nieuwe features en updates. Kies uit +25 betaalmethoden voor je Magento 2 webshop: Vragen over de werking van de betaalkoppeling? Of technische hulp bij de installatie nodig? Neem contact op met Buckaroo via magento webshop

Trustbadge® Invoegen In Magento

Hoe activeer je betalingen in je Magento 2.zero webshop? Stap 1, download onze gratis plug-in. Buckaroo ging naar huis met een award voor beste Magento 2-extensie. ‘De cost plug-in ondersteunt de belangrijkste betaalmethodes en biedt een responsive checkout.’

Benieuwd naar de mogelijkheden van Magento? Neem dan nu contact met ons op! Deze klanten gingen je voor: Magento is een ‘open supply’ CMS.

Met een Magento webshop bij Klik & Steen krijg je namelijk de instruments om je webshop zoveel mogelijk zelf bij te houden. Magento is een CMS voor webshops in alle soorten en maten. Omdat Magento erg schaalbaar is, kun je bouwen aan de toekomst.