WordPress Woocommerce Webshop Laten Maken

Wat vervelend dat het niet meer werkt. Kun je aangeven om welk product het gaat? Dan kan ik zelf even testen wat er gebeurt. Je zou ondertussen de suggestie van Stefan kunnen proberen, om bij een product zowel het vakje “virtueel” als “downloadbaar” aan te vinken. Door “downloadbaar” aan te vinken kun je het te downloaden bestand en de prijs toevoegen.

Heeft u hier een oplossing voor? Wat is de volgorde van je verzendkosten in de backend ? Heb je de ‘free of charge verzending’-optie boven of onder de “verzenden als pallet”-optie staan? Dank voor de heldere uitleg ivm de free of charge verzending opties.

Woocommerce Pre

Dat was three jaar geleden, en ik werk nog steeds met hen samen voor de optimalisatie. En oh man, de supportbundel: je gooit je werk (blogs, aanpassingen, etc.) over de schutting, en ze pakken het zo voor je op. Want ik heb helemaal geen zin in pielen met blogs en afbeeldingen, en nu hoef ik alleen te teksten te schrijven.

  • YITH WooCommerce Wishlist helpt je bij het imiteren van de “Favorieten”-lijst die je op grotere e-commerce web sites vindt, zoals op Amazon.
  • Klanten kunnen zo op een later second de site bezoeken en dan zien dat een voor hun interessant product weer te verkrijgen is.
  • De basisplugin is gratis, maar je kan kiezen voor extra options voor $89,99.
  • De plugin integreert good met WooCommerce voor een naadloze transitie.

Stap #1: Woocommerce Plugin Downloaden, Uploaden & Installeren

Buro Staal is een top bureau dat zich met een hele persoonlijke aanpak altijd weet te onderscheiden. Gevolg is niet alleen een goed resultaat, ook een mooie route naar het resultaat toe! Fijn klein bureau met de kennis van de grote jongens. Hebben voor mij een frisse web site gemaakt, die voor meer klanten heeft gezorgd, want hij is nu gewoon professioneel gebouwd.

Ook op zaterdag actief… Zal ik checken. Gisteren nog een paar blogs van jullie gelezen. Compliment voor de inhoud en de frisse tone of voice. Bedankt voor het compliment Jos, wordt zeer gewaardeerd!

Deze oplossing is bijna goed genoeg voor mij, ik heb het volgende probleem: Alleen omdat ik vanaf 50,- free of charge verzenden heb, gaat ie altijd boven de 50,- naar gratis. Zelfs als pallet koerier instel bij een produkt, gaat ie automatisch naar gratis WordPress verzenden omdat het bedrag boven de 50,- is. Ik wil dat ie dan alle andere verstopt, net als bij free of charge.

Door “virtueel” aan te vinken geef je aan dat er niets verzonden hoeft te worden. Dank jullie voor de reactie. Ik heb Stefans advies opgevolgd en nu WordPress werkt het weer goed. Houd me op de hoogte van nieuwe reacties op dit bericht. Je kunt je ook aanmelden voor updates zonder een reactie te plaatsen.

Voorheen was het in WooCommerce automatisch dat bij een download product geen verzendkosten berekend worden. Ineens worden er bij de downloadbare producten wel verzendkosten berekend. Ik heb al van alles geprobeerd , maar ik krijg het niet opgelost. Vervelend, need WordPress hosting nu kan ik steeds de verzendkosten terugboeken.