WordPress & Woocommerce Ideale Opvolger Voor Magento?

De WordPress Payment Plugin wordt continu onderhouden, verbeterd en uitgebreid met nieuwe betaaltechnologie en betaalmethoden. Betalingen activeren in WooCommerce of WordPress Om betalingen te kunnen ontvangen op je WooCommerce webshop heb je behalve de plugin ook een account nodig bij Buckaroo. Wanneer je account is aangevraagd kun je starten met testtransacties. Krijg je de juiste pushnotificaties terug?

Issue With Woocommerce 4 6.1

Payment Service Provider Buckaroo maakt vandaag bekend Apple Pay aan te bieden voor Nederlandse webshops. De betaalmethode maakt mobiele betalingen gemakkelijk, veilig en snel. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. E-mailadres Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Het startpunt voor jouw web succes!

Keuze uit meer dan 25 betaalmethoden Geen apart contract nodig voor AfterPay Bij iDEAL-betalingen staat jóuw naam op afschriften van de consument Updates en onderhoud inbegrepen ✓

Met andere woorden: kunnen jij en de klant zien of de betaling gelukt is of niet? Dan kun je direct starten met het ontvangen van betalingen via Buckaroo op je WooCommerce Shop! Kies betaalmethoden uit voor je betaalpagina Heb je vragen over WooCommerce en het ontvangen van betalingen?

Geef je ons hiervoor toestemming? WordPress hosting betalingen ontvangen via de Buckaroo Payment Plugin Op zoek naar een manier om iDEAL betalingen voor je WooCommerce webshop te ontvangen?

Mocht je vragen hebben over de implementatie of over de plugin neem dan contact op through 2020, de doorbraak van mobiele betaalmethoden Ons betaalgedrag is aan het veranderen en dat komt door de smartphone. Mobiele betaalmethoden met een fast-checkout, zoals Apple Pay, hebben de toekomst. Belangenvereniging WebwinkelKeur gaat samenwerken met Buckaroo.

Deze gegevens delen wij met externe platformen. Buckaroo doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze web site wordpress webshop.

  • Installeer de plugin van Mollie op dezelfde manier als WooCommerce, zie onderstaand screenshot.
  • Je kunt echter beter de free of charge variant van Mollie gebruiken aangezien hij free of charge door Mollie beschikbaar wordt gesteld.
  • Deze plugin kost op dit moment ninety nine greenback.
  • We raden je echter sterk aan om een webshop maken met iDeal.

Download dan onze WooCommerce Payments Plugin, ook wel WooCommerce iDEAL plugin genoemd. Behalve iDEAL kun je ook in de plugin ook kiezen uit meer dan 25 andere betaalmethoden om je checkout mee te verrijken. Zoals achteraf betalen through AfterPay, mobiel betalen via Apple Pay en snel en internationaal afrekenen met PayPal. Voordelen Buckaroo WooCommerce plugin