WordPress Website Offline Zetten

Wanneer je eenmaal menu-objects hebt toegevoegd, dan komen deze aan de rechterkant van de pagina te staan. Het is hier een kwestie van slepen om de menu-objects in de juiste volgorde te plaatsen. Het resultaat op de website zal er als volgt uitzien. Onderaan de pagina met menu-instellingen kun je de locatie aangeven waar je het menu wilt tonen op je website. Het hoofdmenu zal in dit geval voor het menu bovenaan de website zijn.

Het Aanmaken Van Een Menu In WordPress

Je kunt echter ook op het tabblad “Alles tonen” of “zoeken” klikken om een andere pagina op te zoeken. Een pagina toevoegen gaat verder WordPress hosting eenvoudig. Je kunt dit eenvoudig doen door een vinkje te zetten bij een pagina en dan op de knop “Aan menu toevoegen” te klikken.

Verder heb je ook nog Berichten, Aangepaste hyperlinks en categorieën. Bij Berichten kun je WordPress berichten toevoegen. Bij Aangepaste hyperlinks kun je zelf een hyperlink WordPress creëren. Dit kan bijvoorbeeld naar een andere web site zijn. Bij Categorieën kun je ervoor zorgen dat je een categoriepagina in het menu kunt plaatsen.

Gratis Ssl

  • Als je WordPress hosting hebt gekocht, dan krijg je automatisch een mailtje wanneer jouw WordPress website on-line staat.
  • Dan kan je zo deze handleiding volgen om WordPress by way of het one-minute-script te installeren.
  • In dat mailtje staan ook jouw inloggegevens.

Het Footer menu is voor onderaan op de web site, deze zal je niet snel gebruiken. Wil je meer leren over het maken en WordPress website beheren van menu’s in WordPress? Bekijk dan het artikel WordPress menu maken en beheren. Customizer instellingen in WordPress

Aan de linkerkant kun je pagina’s toevoegen aan het menu. In eerste instantie zie je de meest recente pagina’s.

Je kunt er verschillende dingen aanpassen. Ik zal je uiteraard uitleggen hoe het werkt.

Om het menu van je WordPress web site aan te passen kun je naar “Weergave -> Menu” gaan in het WordPress beheerdersgedeelte. Je komt nu op een pagina uit die er ongeveer zo uitziet als op de pagina hieronder.