WordPress Website Maken In 5 Stappen!

Mooi stappenplan voor ‘t opzetten van een WordPress weblog! Alleen zonde dat je Google’s Blogger.com direct van tafel veegt. Het heeft alle voordelen van een free of charge blog, minus de nadelen, en omdat het ‘van google is’, zit het qua search engine optimization ook wel snor. WordPress heeft absoluut meer mogelijkheden.

Het stukje over de templates vond ik wel heel interessant, dat ga ik in de toekomst zeker eens uitproberen. Ook je artikel over focus vond ik erg goed!

Je zou Artisteer echt even moeten checken. Dit programma is zijn investering meer dan waard.

  • Je komt nu op de pagina WordPress Starter uit waarmee SiteGround je direct probeert te helpen tijdens het start van het maken van je website.
  • Laten we eerst gaan naar het moment dat je voor het eerst inlogt op je WordPress web site.
  • Klik op Start now als je verder wilt gaan.

Om die reden kies ik ook iedere dag van de week ook voor Luondo.NL ipv PrestaShop, Magento, etc. het is zeker een volwaardige optie … maar is er gelukkig meer keus 😉

Geen Goede 404

Dan komen de templates vanzelf in je WordPress terecht. Mocht je daar meer informatie over willen, op mijn website staan wat video’s over het werken met sjablonen. Glenn, Dank je wel, ik ga het proberen.

Stap three: WordPress Installeren

Juist, ik heb even gekeken naar Artiseer 🙂 maar dat lijkt me wel woocommerce wat! Groeten, Coen P.s Gaat het al beter met je salespage?

WordPress is een goede manier om een gratis website mee te maken. Voor newbies is WordPress ideaal. Zaken die je niet begrijpt zoek je gewoon op via WordPress hosting Google. @Luc Mattys Lol, ik denk dat je niet echt naar mij achtergrond gekeken heb..

dat artisteer ziet er inderdaad gaaf wordpress webshop uit! Ga er direct mee aan de slag!

Beste Tonny, Ik ben nu bezig met stap 3 en heb die salespage gedownload, maar ja, ik snap er niets van. Als ik die salespage open krijg ik een niet begrijpende tekst. En hoe plaats ik dit nu op mijn wordpress. @Karin, Je moet de bestanden uploaden in de map van het WordPress thema dat je gebruikt.

Ik heb je nu net aan mijn favorieten toegevoegd 🙂 ben benieuwd naar je artikelen in 2012! Hoi Tonny, Ik wilde je salespage theme downloaden maar de hyperlink bevat een leeg zip bestand van 2 kB. Kun je daar eens naar kijken of doe ik iets fout? Hoi Tonny, Je informatie is altijd superwaardevol alleen niet altijd duidelijk genoeg voor een leek op het gebied van websites bouwen.