WordPress Website Leren Maken?

Podcast Website

Wanneer je ‘demo content material’ gebruikt, dan wordt alles ingesteld en hoef je alleen de teksten aan te passen. De meeste thema’s bieden een optie aan op alle content van een van de voorbeelden te importeren. Dit betekent dus dat jouw hele website er uit komt te zien als de demo.

En de pagebuilder werkt, zoals als ik al eerder zei, niet zo makkelijks als het doet klinken. Zo ziet een ingestelde homepage eruit aan de voorkant. En zo ziet de achterkant van de homepage er uit. Wij raden de tweede optie aan, omdat het leren werken met een pagebuilder vrij ingewikkeld is.

Het Aanmaken Van Een Menu In WordPress

Een ‘klein’ nadeel: er worden tientallen, soms een honderdtal, pagina’s geïmporteerd. En waarschijnlijk heb je er maar een handvol nodig.

Dit komt omdat de demo’s die je ziet voorbeelden zijn van websites die je kan maken met het thema. En bij het thema StockHolm zijn alle homepage demo’s gemaakt met een pagebuilder.

Wat te doen na het importeren van demo content material? Je previous dan weer wordpress webshop het menu aan (kies dan voor het geïmporteerde hoofdmenu ipv jouw eigen gemaakte menu).

Maar we kunnen je wel een aantal handvaten meegeven. Zo is het slim om de documentatie van het thema erbij te pakken. Daar wordt stap voor stap uitgelegd wat je allemaal kan aanpassen en hoe je dat doet. Want alle opties spreken – vooral bij newbies WordPress hosting – niet voor zich.

Dit betekent dat je de relaxation van de pagina’s handmatig moet verwijderen. Niet heel lastig, maar wel handig om rekening mee te houden. Om demo content material te importeren moet je op zoek naar ‘Import’ menu-item, bij Stockholm heet het menu-merchandise ‘Select Import’. De documentatie kan je helpen om de juiste knop te vinden.

Je ziet 19 tabbladen met ieder een handvol of enkele tientallen opties. En de meeste opties zeggen je als newbie niet zo veel. Wat is bijvoorbeeld ‘high wordpress webshop padding ? Verder verandert het design nauwelijks wanneer je zo’n thema activeert. Waarschijnlijk wordt het zelfs een rommeltje.