WordPress Webshop Met Woocommerce

Veiligheid is één van de belangrijkste dingen voor mensen die een aankoopbeslissing maken. Niemand koopt bij een partij die hij of zij niet vertrouwt.

Verlies Geen Tijd En Ontwikkel Een Website Op Een Managed Vps

Een Woocommerce WordPress Thema Kiezen

Deze magazine dan ook zeker niet missen als we het hebben over de 5 belangrijkste plugins voor jouw WordPress hosting. Lees ook: 6 statistieken om bij te houden voor je webshop

Het downloaden & installeren van de plugin is gratis, maar je moet wel een account aanmaken voor jouw webshop. Bij dit account betaal je dan een klein bedrag per transactie die by way of jouw webshop plaats vind. Mollie biedt ook nog de mogelijkheid om maandelijkse betalingen in te stellen. Denk hierbij aan bezoekers die een abonnement bij je afnemen om jouw product te mogen gebruiken . Hiervoor moet je overigens wel een abonnement voor afnemen bij Mollie.

Dit kan je vaak doen bij jouw hostprovider. Als je dit hebt gedaan, doet de plugin eigenlijk de rest. Conclusie: De 5 belangrijkste plugins voor jouw WordPress webshop Dit waren de 5 belangrijkste plugins voor jouw WordPress webshops. Met deze plugins moet het zeker lukken om van jouw webshop een succes te maken.

Hierom is het belangrijk om e mail vooral mee te nemen als jij meer wilt gaan verkopen. Deze plugin is een goede manier om tegen lage kosten te beginnen met het uitbouwen van jouw maillijst en deze mensen te benaderen met relevante emails. Mollie Payments is een plugin die verschillende betaalmogelijkheden toevoegt aan jouw webshop. E-commerce plugins zoals WooCommerce komen vaak maar met een beperkt aantal betaalmogelijkheden. Paypal & directe bankoverschrijving worden vaak wel in de foundation plugin meegeleverd, maar het meest populaire online betaalmiddel van Nederland, Ideal niet.

Het is daarom belangrijk dat jij als webshop kan aantonen dat je betrouwbaar bent. Er zijn natuurlijk een heleboel maatregelen die je moet treffen om de veiligheid van de gegevens van jouw bezoekers te garanderen. Om te beginnen kan je een SSL certificaat installeren op jouw webshop. Dit is een certificaat die aangeeft dat jouw webshop een veilige verbinding heeft met de bezoeker.

De derde plugin op onze lijst van de 5 belangrijkste plugins voor jouw webshop is Mailchimp for WooCommerce. Ja, dit is wederom een intergratie/extensie van WooCommerce maar dit is nou eenmaal de meest populaire e-commerce plugin voor WordPress. Er is hierom ook een groot aantal extensies beschikbaar voor deze plugin. Daarom is het van groot belang dat jij weet welke jij moet uitkiezen. Mailchimp for WooCommerce is een plugin die jouw Mailchimp account koppelt aan je webshop.

Als Nederlandse webshop kan je deze betaalmethode niet overslaan. Als Nederlandse consumenten niet via Ideal kunnen betalen gaan ze vaak naar een webshop waarbij dit wel mogelijk is. Jij bent je potentiële klant dan mooi kwijt aan de concurrent. Hierom is de Mollie Payments plugin ontwikkeld. Deze plugin voegt een groot aantal betaalmogelijkheden toe aan jouw webshop, waaronder Ideal.

Hiermee wordt het mogelijk om gerichte maillijsten aan te maken o.b.v. interesses in producten, aankoopgeschiedenis en meer. Daarnaast is het ook mogelijk om met deze plugin mailblasts te doen, met daarin de producten die jij wilt promoten. Dit is een zeer krachtige plugin voor ondernemers die aan de slag willen gaan met emailmarketing. Emailmarketing is een onderdeel van de marketingstrategie van veel bedrijven. Er is bij deze bedrijven vaak te zien dat email WordPress website vaak een hoger klikpercentage behaalt dan bijvoorbeeld social.

De link van jouw webshop begint dan niet meer met ‘http’, maar schakelt wordpress webshop over naar ’https’. Je moet hiervoor wel zelf een SSL certificaat aanvragen.