WordPress Webshop Laten Maken

Webshop Met Woocommerce

Wilt u een meertalige webshop Als het duidelijk is wat er moet gebeuren, WordPress ontvangt u van ons een offerte. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag.

Hoe moet de voorraad worden beheerd Wordt er gebruik van standaard oplossingen of moet er iets additioneel gebouwd worden

Mollie biedt echter veel meer mogelijkheden zoals Paypal, Credit playing cards en bijvoorbeeld voor Belgische klanten Bancontact. Het is echter uw keuze welke betaalprovider u kiest. Daarnaast is het belangrijk om goed te onderzoeken met welke logistieke dienstverlener u zaken mee wilt doen. Wij kunnen hiermee rekening houden, zodat u op een efficiente manier uw verzending kunt regelen.

Het inrichten zal een gezamenlijke inspanning zijn. Hoe meer u betrokken bent, hoe makkelijker het wordt om zelf de webshop te onderhouden. De meeste van onze webshops gebruiken Mollie als betaalprovider. Daarmee kunt u gemakkelijk uw klanten laten betalen met bijvoorbeeld iDEAL.

Net als bij het bouwen van een WordPress web site, zullen wij de webshop uitgebreid testen voordat deze wordt opgeleverd. Als u wilt kunt u meedoen in het testproces. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Als u besluit om met ons samen te werken, dan verzorgen wij een basistraining over hoe u de website bouwen kan onderhouden. Het is overigens ook mogelijk dat wij gedurende een bepaalde periode u hierbij ondersteuning bieden.

Onderhoud WordPress hosting Net zoals een website, zal ook een webshop onderhouden moeten worden. Wij kunnen u daarbij op verschillende manieren bij helpen.

Net als bij WordPress kunt u zelf een webshop inrichten, echter dit vergt veel tijd en gezien de mogelijkheden loopt u de kans om fouten te maken. Wij maken conversie gerichte webshops met Woocommerce. Bent u geïnteresseerd, neem contact met ons op.

Hoeveel producten moeten er in het systeem worden gezet Welke producten of diensten gaat u verkopen Welke koppelingen moeten er komen (betaalprovider, tool om nieuwsbrieven te verzenden, logistieke dienstverlener etc.) Hoeveel producteigenschappen moeten er vermeld worden

Knifestore, De Online Messenwinkel

Wij hebben echter geen standaardpakket, waaruit u kunt kiezen. E.e.a. is afhankelijk van wat uw wensen met betrekking tot het onderhoud.

De werkwijze is overigens gelijk aan bij bouwen van een WordPress web site. Kosten WordPress webshop laten maken De kosten hiervoor zijn afhankelijk van een aantal factoren:

Stap 5 1: Producten Aanmaken In Jouw WordPress Webshop