WordPress Webshop Laten Maken?

Ik ben heel erg tevreden over Weblish! Wat mij zo erg aanspreekt is de persoonlijke aanpak. Zelf heb ik het een 1 op 1 traject Webassistant gedaan. Ik zal hier ook zeker nog meer trainingen volgen. Super hoe je hier wordt geholpen bij het opzetten van een professioneel ogende web site WordPress hosting.

Het leuke van de cursussen is dat er echt de tijd voor je wordt genomen. Dit alles op een heel gemoedelijke manier. Ik heb de Webassistant turbo coaching gevolgd. In 5 dagen tijd krijg je super veel informatie. Je wordt goed begeleid en geen vraag is te veel.

Direct Een Webshop Maken?

Midden in de cursus WebAssistant en hoe enorm veel bijgeleerd van Samir, Manuela en Debby op het gebied WordPress van o.a. šŸ™‚Wanneer je je wilt ontwikkelen op o.a. bovenstaande gebieden is Weblish Ć©cht een aanrader!

En als je toch nog twijfelt is Manuela altijd bereid om met je in gesprek te gaan. Heel weloverwogen geef ik 5 sterren! Alweer een aantal jaar geleden een training WebAssistent gedaan, 1 op 1 met Manuela. Dit was een hele goede start voor mijn eigen bedrijfje als Virtueel Assistent. Duidelijk, leerzaam, motiverend, meelevend en verstand van zaken.

Manuela, Samir en Debby weten een gezellige sfeer te creƫren, gewoon jammer dat de 5 dagen alweer voorbij zijn. Weblish is een Superclub als het gaat om het bijspijkeren van je webskills. Regelmatig volg ik een van de trainingen om mijn vaardigheden updated website bouwen te houden. Manuela en Samir zijn beide toppers en ik kan altijd bij hun terecht voor vragen.