Woocommerce Webshop

Het instellen van de valuta spreekt voor zich en daarna kun je aangeven of je enkel fysieke, of ook digitale producten gaat verkopen. Deze instellingen kun je overigens op een later tijdstip altijd nog aanpassen. In het betaling scherm kun je aangeven of je Klarna, Paypal of Stripe wilt gebruiken voor het afrekenproces.

Van Der Meer Woocommerce Plugin

  • Een webshop die niet snel genoeg is verliest bezoekers, need die gaan zich irriteren.
  • Want we worden on-line nogal op onze wenken bediend.
  • Want jouw WooCommerce webshop verdient de beste WooCommerce hosting!
  • Daarom zijn onze servers heel erg betrouwbaar en tremendous snel.

Zoek in dit scherm naar website maken en klik naast het WooCommerce brand op Nu installeren en vervolgens op Activeren. Hierna kom je in de installatie wizard van WooCommerce waar je een aantal schermen moet doorlopen. Hieronder nemen we ze een voor een door: Bij stap 1 van de wizard worden aan aantal basisgegevens van je onderneming gevraagd. Deze worden vervolgens verwerkt in o.a.

In de meeste gevallen is dit niet nodig en kun je gewoon je eigen thema blijven gebruiken. De automatische belastingen is weer een handigheidje wat eigenlijk niet nodig is als je enkel fysieke producten binnen Nederland of Europe verzend.

Of deze handig zijn voor jouw webshop moet je zelf beslissen. Je kunt de plugin later altijd nog installeren of juist de-activeren. In het laatste scherm wordt gevraagd of je e-mail updates over WooCommerce wilt ontvangen en kun je gelijk je eerste product toevoegen. Je eerste product toevoegen

iDEAL toevoegen aan je webshop iDEAL is de meest belangrijke betaalmethode voor webshop met een Nederlands publiek. Deze betaalmethode is bij WordPress hosting niet standaard ingebouwd.

WordPress Uitgebreide Zoekfunctie

Stap 5: Activeren van Jetpack In stap 5 van de wizard wordt nogmaals aangedrongen op het gebruik van Jetpack. Dit is een plugin van de huidige eigenaren van WooCommerce die wat extra functionaliteiten met zich meebrengt.

Via het linkermenu in WordPress kun je by way of Producten > Nieuw toevoegen je eerste product toevoegen. De meest simpele manier is om bij productgegevens het uitklapmenu op Simpel product te laten. Wil je een product in de actie doen? Vul dan de actieprijs is en definieer eventueel een actieperiode.

wordpress webshop installeren in een paar stappen Een plugin installeren doe je in een handomdraai. Het goed conifigureren van een plugin, vooral een grote webshop plugin zoals WooCommerce, kan wat tijd in beslag nemen. Laten we echter eerst beginnen met de installatie door in het linkermenu naar Plugins > Nieuwe plugin te gaan.

Als je enkel iDEAL wilt hanteren kun je de betaalmogelijkheden in dit scherm allemaal uitzetten. Stel hier in welk tarief je wilt hanteren voor je pakketten binnen Nederland. Wij hebben hier 6,95 ingevuld, maar als jij een ander tarief voor de verzending hanteert, kun je deze hier invullen. Alle gegevens kun je na het afronden van deze wizard altijd nog wijzigen. In het scherm Aanbevolen extra’s wordt gevraagd of je het WooCommerce thema Storefront wilt gebruiken als je huidige thema niet one hundred% WooCommerce proof is.

Als je dat nog niet hebt gedaan is het belangrijk dit snel te doen, zodat je direct verder kunt met je webshop. De meeste webhosts bieden de zogenaamde ‘one click on install’ aan, zodat je niet zelf de bestanden van WordPress op je server hoeft te installeren.

Pickplugins Product Slider For Woocommerce