Woocommerce Review

Wanneer je in WordPress een webshop wilt creeëren dan kom je al snel bij Woocommerce terecht. Dit is een plugin die je WordPress website omtovert naar een webshop. Dit kan een volledige webshop met producten en alles erop zijn maar ook evenementen verkoop, betaalde afspraken maken, betaalde reserveer mogelijkheden etc. Ik zal hier een basis omschrijving doen om je Woocommerce producten te beheren.

  • De YITH WooCommerce Quick View plugin is aan te raden voor iedereen die het aankoopproces voor klanten sneller wil maken.
  • De fast-view lightbox draait op AJAX, zodat het snel laadt en verder niks op je website onderbreekt.
  • Alle online winkels zouden een reside chat-tool moeten hebben om klantenservice te bieden aan mensen op hun website.

Vul een titel in voor je product Deze wordt normaal onderin een tabje getoond. De korte omschrijving wordt WordPress hosting meestal bovenin naast de productafbeelding gebruikt. 1.1 Snel bewerken, in het producten overzichtsscherm.

Woocommerce Plugin Voor Partners

Je moet hier wel eerst een inlog voor hebben. Lees hier meer over inloggen. De foundation spreekt woocommerce voor zich als je gewend bent om in WordPress te werken. Je kunt hier meer lezen over teksten schrijven.

Wanneer je in het productoverzicht scherm zit, Producten/alle producten zweef je met de muis over de aan te passen productnaam heen. Je ziet dan verschillende opties waaronder “Snel bewerken”. Wanneer je hier op klikt zie je in het snel aanpas scherm. Je kan hier veel foundation WordPress onderdelen aanpassen zoals Categorieën & trefwoorden. Wanneer je die hebt aangepast klik je op “Bijwerken”.

Stap 6 Een Productpagina In Je Webwinkel Bouwen

Om alles per product te doen is tijdrovend. Daarom gebruik ik het liefst de Woocommerce Bulk editor. Met deze plugin kun je een heleboel tijd besparen. Selecteer al je producten en zet ze in één keer om naar een andere categorie, of pas de prijs aan van alle producten als er een btw verandering is. Dit scheelt heel veel tijd.