Woocommerce Koppelen Met Mailblue

In Nederland kennen we iDeal, maar er zijn binnen Europa ook veel andere betalingsvormen. Internationaal wordt PayPal of creditcard vaak gebruikt. Hoewel sommige WordPress plugins voor WooCommerce simpelweg noodzakelijk zijn is de verleiding al snel groot om nog meer plugins te installeren. Elke uitbreiding voegt vaak hele handige mogelijkheden toe, maar maakt jouw WordPress website ook nóg complexer. Je stapelt steeds meer afhankelijkheden op elkaar.

Voor het instellen van de meertaligheid van je WordPress webshop gelden misschien nog wel meer vragen. En wat moet er gebeuren als een product alleen relevant is voor een enkele taal? Uitbreidingsmogelijkheden WooCommerce en WPML Er zijn vele plugins beschikbaar die werken als een uitbreiding op WordPress, WooCommerce en WPML. De belangrijkste uitbreidingen voor WooCommerce zijn de betalingswijzen.

Lees een voorbeeld over gestapelde complexiteit Stel dat je WordPress, WooCommerce, WPML, iDeal hebt geïnstalleerd. Je merkt dat verkoop in het buitenland gestaag toeneemt, dus je wil de verzendprijzen naar verschillende landen beter kunnen beheren. Hiervoor is de Table Rate Shipping add-on zeer handig.

WordPress Event Thailand Geannuleerd Vanwege Coronavirus

Maar software die jou veel mogelijkheden biedt, is vaak ook ingewikkeld, juistdoordie mogelijkheden. Bij WordPress kun je je uren bezighouden met het langslopen van alle mogelijke instellingen.

Wil je per product verschillende kleuren aanbieden (bijv. een stoel), of wil je juist per kleur verschillende maten tonen (bijv. een trui)? Wil je je prijzen inclusief of exclusief BTW weergeven aan bezoekers? Welke tarieven reken je voor de verzending van producten ?

Klanten vragen daarnaast steeds vaker om een factuur in PDF, dus je voegt de PDF Invoices plugin toe, die dit automatisch voor je regelt. Je hebt nu al zes afhankelijkheden ingebouwd, omdat deze drie plugins niet alleen met WordPress en WooCommerce moeten blijven samenwerken, maar ook met WPML. En dat is niet altijd gelijk het geval. Gevolg; onverwachte eigenaardigheden uit soms onverwachte hoek. WordPress thema voor WooCommerce en WPML

Je webshop moet daarom ook naar het Engels (of Duits, Spaans, Chinees, and so on.) te vertalen zijn. Je stuit op WooCommerce, WordPress en WPML. Je wordt enthousiast – en niet onterecht, want laten we beginnen met melden dat we hier drie geweldige stukken software program in handen hebben. Zo hebben wij bijvoorbeeld meerdere web sites voorveiligheidsschoenen van Bata Industrialsontwikkeld in WordPress, WooCommerce en WPML.

Bekijk een overzicht van veel verkochte WordPress thema’s voor WordPress hosting en WPML. In onze ervaring is dit veruit de meest onderschatte stap in het hele proces om een webshop in te richten. Bovendien wil je dat je beschrijvingen, prijzen en productinformatie kloppen, dus doordat je secuur moet werken, kosten deze inspanningen ook nog veel energie.

Toch kunnen de juiste instellingen van de verschillende plugins je een hoop tijd besparen als deze gelijk goed staan. wordpress webshop Neem daarom de tijd om alle instellingen langs te lopen en goed na te denken wat voor jou van toepassing is.

Bij het inrichten van je WordPress webshop moet je ook nadenken over een keuze voor de format. Er zijn tienduizenden WordPress thema’s verkrijgbaar, maar er zijn er een stuk minder die speciaal gebouwd zijn met ondersteuning voor WooCommerce én WPML. De uitstraling van je WordPress theme moet natuurlijk goed bij je passen, maar het is ook belangrijk dat je thema – web zoals plugins – te updaten blijft. Kies daarom voor een WordPress thema dat veel gekocht wordt, dat vergroot de kans dat de maker je thema lang blijft updaten.