Woocommerce Koppelen Met E

YITH zoom magnifier: maak je producten beter zichtbaar Online shoppen biedt vele voordelen, maar het nadeel is dat klanten producten minder goed kunnen beoordelen dan in een fysieke winkel. Het is bijvoorbeeld lastig om een patroon of kleur goed in te schatten aan de hand van foto’s. Om deze reden zijn duidelijke productfoto’s heel belangrijk.

Een video geeft namelijk een beter beeld van een product en verhoogt het enthousiasme, waardoor mensen eerder geneigd zijn om een product te kopen. Met de HTML5-video plugin voeg je eenvoudig video’s toe aan je productpagina’s. De extensie creëert automatisch een nieuw video tabblad in de productomschrijving en ondersteunt onder andere MP4, Webm en embedded video’s van Youtube en Vimeo. Custom Product Tabs: optimaliseer je productomschrijvingen

Een goede productomschrijving zorgt voor meer verkopen. Wil je meer informatie toevoegen aan je productpagina’s en zelf tabbladen aanmaken? Dan is de wordpress webshop Custom Product Tabs plugin een fijne optie. Je beheert eenvoudig alle productomschrijving tabbladen en kunt voor één of meerdere producten tegelijkertijd nieuwe tabbladen aanmaken. Daarnaast kun je zelf de tabbladenbalk indelen en tabbladen opslaan om later bij andere producten te gebruiken.

Handleiding Woocommerce Webshop Met Ideal

Bovendien verklein je hiermee de kans op retouren, omdat de klant het product beter kan ervaren alvorens het te bestellen. Van de YITH zoom magnifier plugin kun je gratis WordPress hosting gebruikmaken. Productenfilter: maak je producten makkelijker vindbaar

Woocommerce Postcode Checker

Een goed ingerichte webshop maakt dat bezoekers langer in je shop blijven, makkelijker vinden wat ze zoeken en dus eerder overgaan tot aankoop. Met de volgende WooCommerce plugins kun je de lay-out van je webshop aanpassen en je klant helpen kiezen. HTML5-video: zet video in om verkopen te stimuleren We kunnen tegenwoordig niet meer om video heen. Goede productvideo’s kunnen je verkopen stimuleren en retouren verminderen.

En het mooiste van alles is dat deze datasynchronisatie twee kanten op werkt. Dat betekent dat wanneer je een product verkoopt via Amazon, dit automatisch wordt bijgewerkt in je WooCommerce voorraad. Dus, wil je graag op een laagdrempelige manier je bereik vergroten en verkopen stimuleren? Koppel dan je WooCommerce store woocommerce aan Amazon en begin met het aanbieden van je producten! Metrilo: next stage advertising voor je webshop

De Marketplace Product Feed Manager maakt verkopen by way of Amazon een stuk eenvoudiger, doordat je WooCommerce productdata automatisch wordt gesynchroniseerd. Hierdoor plaats je in een paar klikken je producten op Amazon.

Amazon is ’s werelds grootste e-commerce speler en heeft distributiecentra in onder andere Amerika, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië. Verkopen via Amazon Marketplace geeft je een groot bereik en het is een makkelijke manier om verkopen te stimuleren zonder tijd te verspillen.

Ben je het liefst non-cease bezig met het optimaliseren van je webshop? Dan is het krachtige e-commerce marketing platform Metrilo wat voor jou. Het laat je zien hoe je zorgt voor meer verkopen en hoe je jouw webshop kunt laten groeien. Daarnaast beschikt het platform over e-mailmarketing functionaliteiten en een overzichtelijke analytics functie. De koppeling met WooCommerce is eenvoudig opgezet en je kunt Metrilo gratis 14 dagen uitproberen.