Woocommerce Koppelen Met E

Rosanne is hier nu 2 keer geweest. Er zijn veel lezingen, on convention, er komen zo’n 250 man. Voor zo’n weekend betaal je zo ongeveer €900,- WordPress hosting is dat het nu wel voor eCommerce? Rosanne is natuurlijk van mening van wel.

Automation Vanuit Woocommerce

Ik heb een enorme passie voor eCommerce. Ik volg zelf al jaren allerlei podcasts op het gebied van online marketing, eCommerce en search engine optimization. Nu deel ik graag al deze kennis met jullie. WordPress & WooCommerce expert Rosanne van Staalduinen vertelt ondernemers overstappen van Magento

Luister of kijk zelf naar dit aangename gesprek over WordPress en WooCommerce. Woonachtig: de LierGeboren: Delft Nevenfuncties: WordCamp Europe Rosanne zou samen met haar man naar Thailand gaan voor een heel WordPress event.

Je e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze web site blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. De high woocommerce 10 greatest beluisterde podcasts WordPress & WooCommerce ideale opvolger voor Magento?

In deze aflevering van eCommerce Café praten we met Rosanne van Staalduinen over WordPress & en het eCommerce platform WooCommerce. Het gesprek gaat ook over ondernemen, diepte punten, hoogte punten, wat zijn Rosanne haar Major Fuck Ups als ondernemer, waarom maar eight man/vrouw personeel. We bespreken nog veel meer, in ruim een uur vraag ik Rosanne het hemd van het lijf.

Mijn missie is om jou te helpen met het laten groeien van je webwinkel. Zodat je meer voldoening uit je werk haalt en financieel niet meer afhankelijk bent van je companion of een tweede baan. Ik weet uit ervaring tegen welke problemen en frustraties je aanloopt bij het runnen van een webwinkel.

Waar zij zelf ook zou gaan spreken. 5 dagen voor aanvang kreeg ze te horen dat dit evenement niet zou doorgaan vanwege het Corona Virus. Een weekend naar Texel met ondernemers Conversion Hotel is een jaarlijks evenement voor ondernemers die samen komen om alles te bespreken op het gebied van conversion optimalisatie.

En hoe je deze kan ombuigen naar iets dat wél werkt. Interview: Dorine van DoZign 10 januari 2020 Top 10 plugins voor je WordPress webshop 18 mei 2017 four WordPress tips om te internationaliseren met je WordPress webshop 27 april 2017 Helemaal eens met wat je schrijft.