Webshop Bouwen In Woocommerce? Dit Heb Je Nodig

Je heb titels, categorieën, tags en een WYSIWYG-editor. De titel spreekt voor zich. Hetgeen WordPress hosting wat je in het tekstvlak daaronder invult, is zichtbaar bij ‘Product beschrijving’ .

Het is dus een soort toelichting waar je o.a. de eigenschappen van het product kan invullen. Als je naar onder scrolt dan kom je de productgegevens tegen. Als je meerdere producten verkoopt, dan is het handig om categorieën en tags in te stellen.

Klik dan op ‘Bestanden uploaden’ en selecteer de foto. Geef elke afbeelding een titel en een alt-tag. Een alt-tag is wordpress website een omschrijving van het product. Dit is de tekst die zichtbaar is wanneer de afbeelding niet geladen kan worden.

Woocommerce Webshop Handleiding: Hoe Installeert U Woocommerce In WordPress?

Productpagina opslaan en bekijken Wil je weten hoe de pagina eruit ziet? Je ziet op de productpagina het resultaat.

Je kan ook denken aan specifieke kleuren. Probeer niet te veel tags in te vullen. Bij ‘productafbeelding’ vul je de afbeelding in die zichtbaar is op de productpagina en woocommerce op de categoriepagina’s. Klik op productafbeelding instellen en selecteer de beste foto van het product. Dan kan je de overige foto’s toevoegen bij ‘Productgalerij’.

Bij categorieeen kan je denken aan t-shirts, broeken en schilderijen. Het is dus een breed spectrum qua producten. Tags zijn voor specifieke eigenschappen. Heb je bijvoorbeeld meerdere shirts met een dierenprint? Dan kan je ‘dierenprint’ als tag invullen.

Verder is deze tekst ook zichtbaar voor de zoekmachine (de zoekmachine gebruikt o.a. de alt-tag om erachter te komen wat voor afbeelding je gebruikt). Geef de afbeelding een beschrijvende naam, zoals ‘Wit t-shirt geometrische raaf’.

Die foto’s zijn zichtbaar op de productpagina zelf. Wil je een productafbeelding uploaden?