Waarom Een Magento Webshop Zo Lekker ‘loopt’!

20 beste Magento extensies voor je webshop (voor Magento 1 & 2) Maakt jouw webshop gebruik van het open-supply e-commerce platform Magento? Magento is namelijk één van de meest gebruikte platformen door e-commerce bedrijven in Nederland. Het is dan ook niet voor niets dat er ontzettend veel extensies voor zijn ontwikkeld, die nieuwe features magento toevoegen aan de entrance- en backend van je webshop.

Checkout Bied klanten de beste vervoerders en bezorgopties bij het afrekenen. Shipping Automatiseer je verzendproces en bespaar tijd, moeite en geld. Tracking Verras klanten tijdens het wachten met unieke monitor magento webshop & hint opties. Returns Behoud tevreden klanten met een moeiteloze retourervaring. Analytics Krijg beter inzicht in je bestellingen en retouren met Analytics.

  • In dat specifieke scenario heeft de klant nooit zijn huiswerk gemaakt om te leren over het gebruik van de verschillende productsoorten.
  • Of uw producten nu eenvoudig, configureerbaar of beide zijn, het is ontworpen om uw behoeften te ondersteunen.

Wil je weten hoe een migratie er precies uitziet voor jouw Magento 1 webshop? Bekijk onze Magento 2 Migratie Service of neem direct contact met ons op, we helpen je graag verder met jouw migratieplan.

Om de veiligheid én toekomstbestendigheid van magento hosting webshops te garanderen, zal er nagedacht moeten worden over een migratie naar Magento 2. Door de juiste vragen te stellen kan er een duidelijke planning gemaakt worden. Omdat er meerdere webshops zijn die het komende anderhalf jaar zullen gaan migreren is het van belang om de migratie op tijd in te plannen. Sinds de lancering van Magento 2 hebben we meerdere succesvolle migraties van Magento 1 naar Magento 2 uitgevoerd.

Zo Pakt Redkiwi Een Magento 2 Webshop Aan

Daarnaast worden er voor Magento 1 geen nieuwe functionaliteiten meer ontwikkeld. Dit betekent dat de mogelijkheden steeds beperkter zullen worden. Ook koppelingen van derde partijen zullen hun pijlen steeds meer richten op Magento 2.