Nieuwe WordPress Website Laten Maken Door Alleswp WordPress Expert

Sisow of Mollie voor de betaalafhandeling, maar dit lijkt er redelijk ‘basic’ uit te zien. Bedankt alvast voor de antwoorden.

De kosten van betaalverkeer, ligt meer aan via wie / wat je dat wilt laten doen. Ik zelf zou daarin Sisow aanraden en zijn niet duur. Waarom zou je kiezen voor open source WordPress als Lightspeed je dezelfde voordelen biedt tegen een lagere prijs? Er is zelfs een App & Theme Store met applicaties en templates.

Woocommerce Google Product Feed (€)

Goedkoop is duurkoop, dat begrijp ik, maar we hebben het nogmaals over een zeer kleinschalige webshop. Ik kwam naast Shop2Site ook WooCommerce tegen voor € 49 WordPress hosting,00 per jaar. Dan in combinatie met bijv.

Berichten: 389Lid geworden op: 07 februari 2014 Re: Webshop integreren in bestaande WordPress website WooCommerce zelf is free of charge en voldoet met een beetje handigheid aan je wensen en eisen.. Let erop dat uitbreidein wel prijzig kunnen zijn. De beste shampoo vind je op

WordPress Goede Keus Voor Een Webwinkel?

Berichten: 36Lid geworden op: 28 januari 2013 Berichten: 402Lid geworden op: 13 juli 2011 Idd zou een SSL certificaat nodig zijn, en die heb je wordpress website in verschillende soorten en kosten. Woocommerce is voor het aantal producten inderdaad makkelijk te doen, en niet zo heel moeilijk om dat zelf te doen.