Nieuwe WordPress Website Laten Maken Door Alleswp WordPress Expert

Tijdens de ontwikkeling van het platform was de communicatie altijd goed en werd de voortgang regelmatig besproken. Gezien het eindresultaat ben ik zeer tevreden en ik raad het iedereen aan om een web site te laten ontwikkelen door JKC Media.

Zeer professionele partij met kennis van zaken en snelle opvolging. Ik ben blij met de web site welke zij voor mij gerealiseerd hebben. Sinds enige woocommerce tijd werk ik samen met Justin. Deze samenwerking is heel goed bevallen. Justin is zeer kundig, denkt mee, pakt de zaken professioneel aan en heeft geduld.

Nadelen Van Woocommerce

Schakelt snel en helpt waar nodig. Zou JKC media BV zeker aanraden bij iedereen die een webdesigner zoekt! Professionele ondersteuning voor het realiseren van onze web site WordPress website. Altijd bereid om mee te denken en schakelt snel. Zeer tevreden over Justin en aan te bevelen om met hem te werken.

Ik ben ontzettend prettig en behulpzaam geholpen. Een nieuw bedrijfslogo was voor mij greatest spannend. Even iets veranderen en weer terugdraaien.

Een goede foundation voor een verdere samenwerking. Justin heeft ons enorm goed geholpen met een pittig WordPress vraagstuk: het overzetten van een multisite. De samenwerking met Justin hebben wij als prettig ervaren. Zoek je een partij met veel expertise WordPress hosting over WordPress dan raden wij JKC Media ten zeerste aan! De voorbereiding van ons project was erg zorgvuldig opgezet en Justin dacht goed mee over de mogelijkheden.

Een fijne web site die binnen 3 weken al on-line stond. Wij bedanken JKC Media voor de prettige samenwerking. Direct contact en een mooie samenwerking aan kunnen gaan. Goed webdesign bureau voor al je websites!

Wees Kritisch Bij Het Toevoegen Van Plugins

En eerlijk is eerlijk mijn aanpassingen waren niet altijd de beste, je kan dan ook vertrouwen op de kwaliteit van het werk. Justin ik wil je hiervoor ontzettend bedanken. JKC Media werkt zijn projecten zorgvuldig uit.

  • – tevens blijft terwijl ik aangeef no sidebar er toch een sidebar staan.
  • In afwachting van je reactie,
  • Ik kan nergens data vinden over de weergave van de Winkelwagen?
  • hij maakt er alleen constant een nieuwe tab voor aan op de pagina.
  • – Ik kan zoveel produkten toevoegen als ik wil..
  • Dus 4 produkten is 4 tabbladen terwijl dit prima op een pagina previous.

Geen vraag was teveel en snel kreeg ik een nieuwe variant. Ik heb dit als heel prettig ervaren.