Nieuwe WordPress Website Bouwen Naast De Oude

En dat geeft heel veel vrijheid en mogelijkheden. Daarom raad ik altijd aan je website in WordPress te maken. Lees ook | 10 tekenen dat het tijd is voor een nieuwe website website maken De nadelen van je website maken in WordPress Alles heeft z’n voor- en z’n nadelen.

Vorm Je Eigen Stijl Met WordPress

Ze worden door een bedrijf gemaakt en je betaalt daarvoor een huge bedrag per maand. Het bedrijf bepaalt de functionaliteiten en wat wel en niet mogelijk is.

Voor iedereen is er het perfecte thema om de web site mee te ontwerpen. Om de website te maken die helemaal bij jou aansluit. Ikzelf gebruik altijd dit thema voor ondernemers. Voor het maken van een online cursus gebruik ik Astra Pro. En dit Lees hier 7 stappen om het thema te vinden dat bij jou previous.

Nu zie ik dingen niet snel als een nadeel, maar meer iets om rekening mee te houden. Zoals gezegd is WordPress, onder andere omdat het open-supply is, iets gevoeliger voor hackers. De beveiliging wordt maar voor een gedeelte voor je uit handen genomen, om je website WordPress écht goed veilig te maken moet je zelf iets doen. Hier lees je hoe je je WordPress website beveiligt.

Goedkope Hosting Partijen Knijpen Je Websitesnelheid

Tegenwoordig zijn er veel verschillende CMS-en op de markt. Denk bijvoorbeeld aan Wix of Squarespace. Programma’s die het tegen betaling makkelijk maken om een web site te ontwerpen, maar waar wel beperkingen aan vastkleven. Deze programma’s zijn namelijk niet open-source, maar gesloten systemen.

Het kan dus zomaar zijn dat je iets wilt wat niet beschikbaar is, en dat is beperkend. Omdat WordPress een open-supply CMS is bepaal je zelf welke functionaliteiten je wel en niet nodig hebt. En kun je dus zo’n beetje alles maken wat je wilt.

Stap 4: Hoe Installeer Je Een WordPress Plugin?

Wil je juist een weblog-website? Lees dan hier alles over dit geweldige WordPress thema voor bloggers. Vrijheid vind ik zelf altijd erg belangrijk. En dat is niet anders bij het maken van een website WordPress hosting.