Magento Webshop Verhuizen Zonder Downtime

Tevens is de checkout gestroomlijnd. De vernieuwde checkout maakt het standaard mogelijk om through 2 stappen een aankoop af magento hosting te ronden. Ook samenwerken voor succes in e‑commerce? Laten we het hebben over waar jouw kansen liggen en wat we samen kunnen bereiken.

Tevens is full web page caching standaard geïmplementeerd. Dit heeft tot gevolg dat de laadsnelheid ontzettend hoog komt te liggen. Dit heeft een positief impact op zowel de gebruiker als de Google resultaten.

Developer Magento 2

Onzeonline marketingafdeling heeft ruime ervaring in de mogelijkheden voor effectieve Magento campagnes. Aan de hand van jouw situatie zoeken we de juiste middelen, tools magento webshop en specialisten uit om van jouw Magento webshop een succes te maken! Mogelijkheden Magento 2 webshop

Waar Magento 1 al veilig was, heeft Magento 2 nog een stap vooruit gedaan. In de Magento webshop 2 is het makkelijker om de code te beschermen tegen verschillende veiligheidslekken.

Naast de Magento 1 versie werken we tegenwoordig voornamelijk metMagento 2. Magento 2 neemt een aantal belangrijke voordelen met zich mee.