Magento Webshop Specialisten

Magento webshop laten maken? Vicus maakt van je webshop een volwaardige online e-commerce winkel Vraag vrijblijvend een offerte aan >

Ik leg graag uit hoe alles werkt en hoe u bijvoorbeeld de artikelen kunt delen tussen de verschillende webshops. U heeft een hostingpakket nodig per webshop die u wilt draaien. Meerdere talen of webshops per land Magento heeft de mogelijkheid om uw webshop in meerdere talen weer te geven.

U kunt in de beheeromgeving dan de webshop selecteren die u wilt beheren. U kunt bijvoorbeeld financiële rapportage bekijken over alle webshops.

Ook kunt u producten eenvoudig delen tussen uw verschillende webshops. Elke webshop heeft hierbij zijn eigen en ip-adres. De Multistore installatie is gratis.

Onderdeel van Michel Vinke Producties Ik ben een fulltime magento hosting webdesigner uit Den Haag. Uw webshop project is bij mij in goede handen. Navigatie overslaanVtiger CRM

Ontvang Onze Productbrochure

Navigatie overslaanKoppelingen KingDynamics NAV/AXMagento webshop aan ExactVOSBA Middleware Navigatie overslaanServicedesk BedrijfsprofielHistoriePartnersContactgegevensWerken en vacaturesContactformulier

Waar je nauwelijks omkijken naar hebt Een klant doet een bestelling via je webshop.

Digital Flagshipstore Op Basis Van Magento 2

Dit wordt vaak uitbesteed aan een technische partner . U kunt zich dan volledig concentreren op het vullen en runnen van uw webwinkel. Indien u meerdere Magento webshops heeft, kunt u by way magento of de Magento Multistore alle webshops beheren vanuit één beheeromgeving.

Bijvoorbeeld en Deze retailers kunt u dan weer eenvoudig beheren by way of de Magento multistore. Hou er wel rekening mee dat het gebruiken van identieke teksten op verschillende domeinnamen niet veel zin heeft. Google pakt teksten meestal maar één keer op voor één domein. Een duitse vertaling laten maken voor een .de domain is meestal wel zinvol.

U moet dan wel alle teksten vertalen of laten vertalen door een vertaalbureau. In de Magento beheeromgeving krijgt u dan bij elk product, voor elke taal, een apart tabblad met de vertaling. Uw klant kan dan op de webshop de juiste taal kiezen. U kunt er ook voor kiezen om voor elk land een apart te gebruiken met de juiste extensie voor dat land.