Magento Webshop Op Maat

Stilaan komen er steeds meer extensies bij voor magento 2. Maar momenteel zijn er nog lang niet zoveel extensies (=stukjes software met additional functionaliteiten) beschikbaar als voor Magento 1. Zo kan het voorkomen dat er bijvoorbeeld een koppeling met een betaalprovider of leverancier mist. Dat kan zelfs voorkomen bij veelgebruikte diensten.

Met de komst van Magento 2 is de backend ook te gebruiken met mobiele apparaten. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld het orderpicken of bijwerken van de voorraden met een tablet doet. Voordelen en nadelen Magento 1 en 2 Magento 2 heeft dus als voordelen dat het gebruiksvriendelijker, sneller, veiliger, schaalbaarder en meer responsive is dan Magento 1. Kijken we hoe beide webshop CMS’en in de praktijk werken, dan kleven er aan beide systemen voordelen en nadelen:

Past Een Magento 2 Webshop Bij Jouw Online Ambitie?

In zo’n geval sta je voor de vraag: laat ik een maatwerkoplossing schrijven of kies ik voor een andere dienst die al wel een koppeling voor Magento 2 heeft? Kiezen voor een andere betaalprovider zal niet zo’n probleem zijn. Je leverancier zeg je daarentegen waarschijnlijk niet zomaar op als hij geen Magento 2 koppeling aanbiedt, dan wordt een maatwerkextensie aantrekkelijker. Magento 2 biedt webdevelopers een beter framework voor unit testing. Developers kunnen daar fouten eerder mee opsporen en de efficiency magento hosting optimaliseren.

Wie een webshop op magento webshop 1 heeft , moet beseffen dat de help vanaf november 2018 gaat eindigen. In onze ogen is het geen optie meer om vandaag de dag nog een nieuwe Magento 1 webshop te starten.

Hoewel Magento 2 al sinds november 2015 beschikbaar is, zijn er nog maar weinig webdevelopers die de code tot in de puntjes beheersen. De meeste Magento developers zijn nog steeds lerende. Daardoor zullen ze wat langer over de softwareontwikkeling doen en hebben ze mogelijk niet in een handomdraai een hapklare oplossing paraat. Het is raadzaam om van tevoren met de webdeveloper te overleggen over zijn kennisniveau en de manier waarop de leertijd verwerkt wordt in de totale prijs. Webdevelopers voor Magento 2 zijn over het algemeen duurder, aangezien er minder builders voor zijn en de code complexer is dan bij 1.