Magento Webshop Ontwikkeling Voor Jouw Online Winkel

Zelfs de filterpagina’s hebben we zo ontwikkeld zodat we nog beter in kunnen spelen op een goede search engine optimization. magento Naast onze eigen ‘toolset’ zijn er nog talloze andere marketingtools die gemakkelijk gekoppeld kunnen worden aan Magento.

Een ervaren staff van gecertificeerde senior en medior Magento developers. Een team van ervaren designers, marketeers en builders zorgen voor uw ecommerce succes. Wij gaan al even mee in de wereld van ecommerce en hebben in de loop der jaren een stabiele basis magento ontwikkeld in Magento.

Met een goede foundation alleen ben je er nog niet, je hebt natuurlijk wel bezoekers nodig. Wij hebben in de loop der jaren de nodige ervaring opgedaan met betrekking tot het aantrekken van deze bezoekers middels search engine optimization en SEA.

Conversie Verhogende Extensies Voor Magento

Elk probleem vraag om zijn eigen oplossing. Daarom zoeken werken wij altijd samen met de beste companions voor de beste oplossing. Ontvang het laatste nieuws, de beste Magento 2 instances en online marketing suggestions

Niet alleen op foundation van ervaring, maar ook op foundation van onderzoek en greatest practices. Hierbij hebben we onder meer gekeken naar hoe we de bezoeker een goede gebruiksvriendelijkheid en duidelijke informatievoorzieningen kunnen bieden.

  • DWD beschikt over een multidisciplinair group met verschillende expertises en heeft meer dan 300 klanten.
  • Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk magento omgevingen kunnen we op strategisch niveau met je meedenken.
  • Een belangrijke consider het succes daarin is de samenwerking met een creatieve, innovatieve partner.

Al sinds het jaar 2000 houden wij ons bezig met ecommerce. Al meer dan 18 jaar ervaring dus! Bij ons krijg je kwaliteit, kwaliteit waarmee je magento hosting jouw volgende stap op het gebied van ecommerce kan zetten. We hebben aan de wieg gestaan van Magento 2, daarom aan ervaring geen gebrek.