Magento Webshop Ontwikkeling Voor Jouw Online Winkel

Het is web zoals in WordPress mogelijk om plugins te installeren als de standaard mogelijkheden niet aan jouw wensen voldoen. Met dit CMS heb je vele aanpassingsmogelijkheden. Hier schuilt ook meteen het grootste gevaar. Het kan overweldigend zijn en is advanced magento hosting in gebruik. Het kost veel tijd om in te richten en er is daarnaast veel technische kennis nodig om een goede webshop neer te zetten.

In Het Kort Over Magento Monkey

Magento is een krachtig content management systeem. Dit geeft de eigenaar full vrijheid en hierdoor kan de webshop persoonlijk en uniek ingericht worden. Dé manier om op te vallen tussen de vele webwinkels. Net zoals WordPress is Magento open supply, dit wilt zeggen dat de foundation gratis is en dat vervolgens alles zelf bepaald kan worden.

Je moet wel nog betalen voor webhosting. Dit kan voor een Magento shop kosten met zich mee brengen. Vaak start het vanaf €99 per maand. meer over onze web optimization en andere online advertising mogelijkheden. Bekijk onze marketing expertises

Andere belangrijke patches om naar uit te kijken zijn SUPEE-7405 en SUPEE-8788. De afwezigheid van één of meerdere van deze patches kan serieuze problemen veroorzaken magento voor je webshop. Om een goed beeld te krijgen hoe je webshop ervoor staat is het nodig om een aantal zaken te weten. Op welke Magento versie draait mijn webshop?

Maar als het eenmaal staat, dan staat het ook als een huis. Er kan gemakkelijk opgeschaald worden naar meer producten en er zijn complexe koppeling mogelijk (bijvoorbeeld met Exact en

Welke patches zijn er geïnstalleerd en welke missen? Voor zowel webshop eigenaren met of zonder technische kennis, beheerders en ontwikkelaars is “MageReport” een goed startpunt. Vervolgens krijg je een compleet beeld van hoe je webshop ervoor staat. Is de pagina meer rood dan groen dan is er werk aan de winkel. Maakt je webshop anderzijds gebruik van de laatste Magento 1 of 2 versies dan zit je al aan de veilige kant.

Lees hier de voor- en nadelen Case Volledig geautomatiseerde wasstraat: snel, gemakkelijk én duurzaam. Case Data centralisatie en personalisering van het bestelproces. Case Een slimme koppeling tussen ZOHO Books en je webshop

Elke laatste versie van het CMS bevat namelijk alle patches die daarvoor zijn uitgegeven. Sterker nog, met de uitgifte van een nieuwe patch lanceert Magento een nieuwe versie van het CMS. Indien je naar een rapport kijkt dat meer wegheeft van een rode appelboom dan een groen bos dan is het tijd om in actie te komen. Dat is echter geen reden voor paniek, dat lost magento webshop immers je problemen ook niet op :).

Bekijk welke patches je mist en start van de oudste naar de nieuwste te werken. Kom je er niet uit dan is er nog altijd onze Patch Installatie Service of hulp via de chat 🙂 Past een Magento webshop bij jouw bedrijf?

Toch kunnen we een aantal patches aanwijzen als bijzonder cruciaal voor je webshop. Zo dicht SUPEE-5344 een lek die het mogelijk maakt om de controle over je webshop op afstand over te nemen. Is deze patch nog niet geïnstalleerd doe dit dan zo snel mogelijk of neem even contact met ons op by way of mail of chat.