Magento Webshop Apeldoorn

Magento 2 Cases Waar We Trots Op Zijn

Geen Nederlandse webshop is compleet zonder de mogelijkheid om met iDeal te betalen. iDeal is de meest gangbare betaalmethode in Nederland. iDeal installeren in Magento is iets dat we al vaak gedaan hebben. Of je nu gebruik maakt van je bank of van de diensten van een betaalprovider: het maakt ons niet uit. Wij zorgen ervoor dat iDeal, en eventuele andere betaalmethoden, netjes werken in je Magento webshop.

Want wanneer de basis van je webshop is ingericht op een goede vindbaarheid, sta je 10-zero voor op je concurrenten. Want natuurlijk is er AdWords. Google betalen om hoog in de resultaten naar boven te komen. Maar je bent dan altijd afhankelijk van een price magento range, iedere campagne weer. En voor iedere klik betaal je, ongeacht of deze persoon ook een klant wordt.

Naast het bouwen van je webshop in Magento kunnen we je ook helpen om een purchasing app voor Magento te ontwikkelen. Want wanneer je een Magento webwinkel hebt is het natuurlijk een droom om ook nog eens je eigen shopping magento app te hebben.

Magento 2 is de meest recente versie van Magento. Magento 2 is eind 2015 gelanceerd en ten opzichte van z’n voorganger Magento 1 is er veel veranderd. Allereerst is Magento 2 ontworpen voor mobile first: de weergave op mobiele apparaten. Daarna is het design verder ontwikkeld voor desktops en laptops.

Hoe ideaal zou het zijn als je niet voor iedere klik hoeft te betalen? Dan mensen wel duizend keer op je hyperlink kunnen klikken, zonder dat jij vervolgens leeg loopt op je advertising finances? Dan kan, als je de web optimization technieken goed toepast op je Magento webshop.

Daarnaast is Magento ook sneller gemaakt en is er aandacht besteed aan de beveiliging, die met de jaren natuurlijk steeds belangrijker wordt. Wij zijn Magento specialist en gevestigd in Naarden, zeer vlakbij Amsterdam.

Wij hebben al meerdere Magento webshops mogen maken en onderhouden en weten onze magento wegen te bewandelen inmiddels. Magento search engine magento hosting optimization optimalisatie is essentieel als je je Magento webshop hoger in Google wilt krijgen.