Magento three

Ook in het ontwerp en design is Magento flexibel. Werkelijk elk detail is aan te passen: van de button kleur, tot de indeling van het menu. En van de vertoning van de producten, tot het horizontale lijntje in de footer. Heerlijk dat je dat allemaal zelf kunt bepalen, zeker als je verschillende outlets op wilt zetten! Schaalbaar kun je op veel manieren opvatten.

  • Welke keuzes ze maken wat we kunnen verwachten en vooral wat moeten we doen om niet achterop te raken.
  • Een schaalbaar Magento platform moet uptodate blijven.
  • Magento PWA, dé cellular first development van 2019

Dit betekent dat je de klant ook op smartphone, pill of desktop een prettige ervaring kunt bieden. magento hosting webshops zijn zoekmachinevriendelijk, wat inhoudt dat de webshop goed door zoekmachines te indexeren is. Magento heeft veel promotiemogelijkheden zoals kortingscodes.

Magento webshops zijn makkelijk te koppelen aan betaalsystemen, denk hierbij aan iDeal of Paypal. Ook is het mogelijk om Magento te koppelen aan bezorgdiensten zoals PostNL.

Frmwrk: Dé Magento 2 Specialist

Je kan dus zelf zonder restricties aanpassingen maken aan je webwinkel. Magento webshops zijn responsive.

Nu ik toch al bezig ben om alle voordelen te benoemen is het misschien wel prettig om de voordelen gewoon even op een rijtje te zetten: Magento webshops zijn open-supply, wat betekent dat de code openbaar is.

In Nederland zijn ze marktleider maar in het buitenland valt nog veel voor ze te halen. Dan is het prettig dat Magento mee kan groeien. Maar Magento is in meerdere opzichten schaalbaar. Zo biedt het de mogelijkheid om eenvoudig grote aantallen further magento producten toe te voegen en multistores aan te maken.

Als je bijvoorbeeld kijkt naar de taal en de valuta’s kun je stellen dat Magento bijna elke taal en valuta ondersteunt. Body & Fit heeft naast de Nederlandse store magento ook een Belgische, Duitse en Franse webshop. Gezamenlijk zorgen die voor zo’n 10% tot 15% van de orders.

Niet alleen interne systemen zoals ERP kunnen gekoppeld worden maar ook systemen van derde partijen zoals Post.nl of DHL. Dit maakt dat Body & Fit heel efficiënt kan werken. Dat moet ook, want ze groeien nog iedere maand in omvang.

Body & Fit heeft bijvoorbeeld een portaal voor groothandels uit heel Europa ingericht waar zo’n one hundred grote bestellingen per dag worden verwerkt. Dit wordt in de toekomst alleen maar meer. Dan is het prettig dat je webshop/portaal mee kan groeien. Een ander groot voordeel is dat er meerdere webshops vanuit één systeem samenwerken; je beheert de voorraad dus op één plek, wel zo overzichtelijk! Voor- en nadelen van een Magento webshop