Magento Specialist Voor Design En Seo

Dan is het tijd om over te stappen naar Magento 2. In juni 2020 is de ondersteuning van Magento 1 afgelopen en wordt deze versie niet meer bijgewerkt of doorontwikkeld. Gelukkig beschikken wij over de kennis om jouw store te migreren naar Magento 2. In ieder growth magento webshop group hebben we meerdere Mangento 2 licensed builders. Hierdoor kan jij blijven genieten van de laatste technologie in je webwinkel en blijft deze écht up to date!

Blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties en ontwikkelingen by way of de Bluebird Day nieuwsbrief. DienstenWebsitesWebshopsKoppelingenWebapplicaties WebapplicatiesDesignOntwikkelingLivegang & hostingDoorontwikkeling & assist

Ik ben account strategist en partner supervisor bij Bluebird Day en kan magento hosting je nog veel meer vertellen over Magento 2. Neem gerust contact met me op! Neem contact op of bel me op

Efficiëntie: een Magento CMS biedt een efficiënt kostenmodel; Snel en schaalbaar: snelle schaalbare ontwikkeling en altijd up-to-date.

Succesvolle Magento 2 Webshop

Een kant en klaar antwoord bestaat niet. Daarom bouwen wij een e-commerce platform dat uit te breiden is met alle wensbare functies. En Magento 2 Content Management Systeem is daar uiterst geschikt voor! Want als open supply software program is Magento voor iedereen free of charge beschikbaar. Zo kan namelijk iedereen meewerken aan de ontwikkeling ervan.

In juni 2020 is de ondersteuning van Magento 1 gestopt. Dat betekent dat bugfixes en veiligheidsupdates niet meer worden doorgevoerd. Draai jij nog op Magento 1 en wil je overstappen naar Magento 2? Download dan donze gratis freelance checklist en bekijk hoe je over kan stappen.

En daardoor ontwikkelt de software program zich in een rap tempo en kunnen wij gebruik maken van de laatste technieken. De functionaliteiten van Magento Magento CMS software program biedt een breed scala aan opties en functionaliteiten through Magento join.

Magento join is een marktplaats voor numerous extensies die perfect aansluiten bij de software. Maar soms is dit niet voldoende en daarom blijven wij innoveren. En daarom hebben we inmiddels ruim 60 further modules ontwikkeld en bieden we daarnaast ook maatwerk oplossingen. Zo bouwen wij precies de Magento webshop die bij het vraagstuk past! Draai je momenteel nog op Magento 1?

De voordelen van een Magento webshop Want de software program biedt een aantal bijzonder fijne voordelen: