Magento Seo Tips

Als u doorgaat met het gebruiken van de web site, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. 10 redenen om over te stappen naar Magento 2 Door Suzanne op woensdag, 22 januari, 2020 Magento kondigde eind vorig jaar aan op dat second e-commerce de ondersteuning van Magento 1 te stoppen. Staat jouw shop nog op Magento 1?

Zeer goede klantenservice weten waarover ze praten Echte veelzijdige professionals! Veelzijdige professionals, maar dat had ik al gezegd😁 Mijn website ziet er geweldig uit Mageshops is een initiatief van Netfort, Industrieweg 11, 8263 AA Kampen.

Een klein bedrijf dat uitblinkt door experience, vakkundigheid, betrokkenheid, enthousiasme magento hosting en vri erndelijkheid. Men neemt echt de tijd voor je. Netfort is een fijn en betrouwbare bedrijf

Het belang van afbeeldingen voor search engine optimization 07 augustus 2019 Beter bestaat niet, tonny is een topper!! Bedankt voor deze positieve evaluation magento webshop!!

Magento Of WordPress?

Belangrijk om na te denken over de volgende stappen. Zo kan je bijvoorbeeld overstappen naar Shopware. Lees meer over de mogelijkheden hiervan in deze weblog.Of lees verder, en verdiep je in de mogelijkheden van Magento 2. Wij hebben de 10 belangrijkste redenen om over te stappen voor je onder elkaar gezet. Zo wordt Magento 2 toegankelijk voor alle soorten apparaten; van computers tot tablets en mobiele telefoons.