Magento Commerce Webshop Laten Maken? 10+ Jaar Ervaring

Het is dan ook het meest gebruikte webwinkelplatform met open source. Wanneer software een open source heeft, betekent dat dat u deze software program gemakkelijk kunt koppelen met uw andere software magento. Daarnaast kunt u zelf ook aanpassingen maken aan uw webwinkel, doordat de code openbaar is. Er zijn honderden extensies en plugins beschikbaar voor Magento.

En dat is voordelig, need u wilt natuurlijk zoveel mogelijk potentiële klanten naar uw webshop trekken. Naast de vele voordelen, heeft Magento ook een aantal nadelen. Zo horen we van veel eigenaren dat een Magento-store soms traag werkt door de complexiteit en zwaarte van het systeem. Het werken met een Magento-webshop vereist het aanschaffen van een goede hosting en server die de zwaarte van het systeem aankunnen.

Drie Redenen Voor Magento 2

Of bent u als webshopeigenaar niet tevreden over uw huidige webshoppakket en denkt u erover om over te stappen op een ander webwinkelsysteem? We begrijpen dat door het vele aanbod moeilijk te onderscheiden is welk systeem het beste is en aansluit bij uw wensen en behoeften. Deel 1: In deze blog zetten we drie webshops voor u op een rijtje: Magento, Mijnwebwinkel en MyShop. Magento is één van de meest bekende webshops in Nederland.

Ook als uw webshop internationaal opereert, is Magento geschikt voor uw organisatie. Binnen één installatie kunt u uw webshop geschikt maken voor de internationale markt. Magento heeft standaard sjablonen in het pakket zitten, maar maarwerk is ook mogelijk Tot slot is Magento zoekmachinevriendelijk, wat betekent dat een webshop in Magento uw on-line magento hosting vindbaarheid zal vergroten.

De kans is dus groot dat u uw bestaande software program eenvoudig en goedkoop kunt koppelen wanneer u aan de magento webshop slag gaat met Magento. Magento heeft een Nederlandse vertaling en is compleet in te richten voor de Nederlandse markt.

Voordelen Van Een Magento Webshop

Door Nicole van Roekel, Gepost op: 12-mrt :26:00 Commentaar Bent u ondernemer en wilt u een webshop starten?