Magento

Ben je op zoek naar een manier om jouw webwinkel de juiste uitstraling te geven? Veel ondernemers kiezen voor een Magento webshop. Magento is namelijk een ideaal systeem om de webshop te kunnen uitbreiden. Bovendien zijn er veel extensies en modules voor Magento beschikbaar, waardoor je de webwinkel volledig naar jouw eigen voorkeuren inricht. Als je echt iets bijzonders met je webshop van plan bent, zijn er daarnaast vele Magento bouwers die maatwerk aanpassingen verzorgen.

Samen een kop koffie drinken? Bel of mail mij om jouw plannen te bespreken en een goede kop vers gemalen bonen koffie te komen drinken! Wat kost een Magento webwinkel? Kies altijd voor webshop boven marketplacesDe groei van Magento, het platform in cijfers

Development De beste code oplossingen Maatwerk oplossingen Toepassingen op maat Webshop onderhoud Ondersteuning en assist B2B modules De beste B2B oplossingen Onze naam en ons logo Met liefde gebouwd

Stuur ons een WhatsApp bericht voor snel contact Geschreven op 04 september 2020 Wat kost een Magento webshop? Lees het hier of vul je wensen in en ontvang free of webshop charge en vrijblijvende offertes van Magento bouwers.

Zij kennen zowel Magento 1 als Magento 2 door en door dankzij hun jarenlange ervaring en bijbehorende certificeringen. Magento Webshop laten maken? Bekijk één van onze diensten, of neem direct vrijblijvend contact op met Janko om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Dat is niet hoe Batao werkt. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de resultaten van klanten. Naast Magento webshops bouwen wij namelijk ook enorm goede Magento B2B modules.

Front-finish design Ontwerp vertaald op het magento hosting scherm Webshop bouwen Gedreven ontwikkelaars

Daarnaast maken we modules op maat. Kennis die ons in staat stelt om veel webshop specifieke en doelgerichte webshops voor onze klanten op te leveren.

Magento Voor Elke Webwinkel

Belangrijkste functies van Magento webshop Overstappen naar Magento 2Voordelen Magento

Magento Webshop laten maken door Batao Batao is een full-service E-commerce bureau. Wij hebben een groep enorm getalenteerde builders aan boord die alles weten van Magento.