Kun Je Een Webshop Maken Met WordPress?

Met plug-ins zoals WooCommerce moet je met je host praten over de beveiliging. Je kan het BigCommerce-systeem op meerdere websites uitvoeren. Meer weten over BigCommerce?

WooCommerce is overigens ook een prima optie. Als je veel features wil die gericht zijn op kleine bedrijven – overweeg WP EasyCart. Als je op zoek bent naar een e-commerce plug-in met een gratis WordPress kern – overweeg WooCommerce.

WordPress Trainingen België

Dit zijn de beste WordPress e-commerce plug-ins voor het lanceren, beheren en ontwikkelen van je on-line store. Hopelijk heeft dit artikel je kunnen helpen om onderscheid te maken tussen de vele opties en diensten die je kunnen helpen met je store wordpress webshop. Mocht je nog vragen hebben over wat nou de beste WordPress e-commerce plug-in voor jou is, stuur ons een bericht in de reacties hieronder.

Als je graag de kosten wil drukken en het aantal add-ons wil minimaliseren – overweeg Cart66 Cloud of WP EasyCart. Als je fan bent van een systeem met add-ons – overweeg WooCommerce. Als je by way of meerdere kanalen wil verkopen – overweeg Ecwid. Als je blij wordt van het combineren van BigCommerce met WordPress – overweeg BigCommerce Beta. Een andere die je in de gaten kan houden is Ninja Shop .

Lees dan ‘Een nieuw alternatief voor WooCommerce: Hallo BigCommerce’ en handelsfraudepreventie. We zien vaak dat gebruikers vaak voor WooCommerce en Easy Digital Downloads kiezen, maar dit betekent niet dat deze altijd de juiste keuzes zijn. Het mooie aan WordPress is, is dat je altijd verschillende opties hebt. Dus welke is het beste voor jouw bedrijf? Als je een full WordPress hosting newbie bent met e-commerce – overweeg Cart66 of WP EasyCart.