Kosten Laten Maken Van Een WordPress Website

Beide opties zijn verouderd, voegen bijna niks toe en worden bijna niet meer gebruikt. Het is wel een populair middel onder spammers. Ik raad je dan ook aan om beide opties uit te schakelen. Wanneer je reacties wilt ontvangen kun je deze optie aangevinkt laten. Wil je geen reacties ontvangen, dan kun je deze optie uitvinken.

Jouw WordPress Website 4x Sneller Dan Bij Een Andere Hosting Provider

  • Na het selecteren van een hostingpakket is het tijd voor het registreren van een domeinnaam.
  • Optie 2: Online starter hostingpakket
  • Heb je een klein finances, heb je al ervaring met WordPress en vind je het niet zo erg om antwoorden op jouw vragen te Googelen?
  • Dit is een hostingpakket in traditionele zin.
  • Bekijk het online starterpakket van xel

Tegenwoordig worden feeds niet heel veel meer gebruikt. Zoekmachine zichtbaarheid: Dit is een belangrijke optie waar je eigenlijk vanaf moet blijven!

Op Zoek Naar Informatie Over WordPress? Zoek Hieronder Jouw Vraag Op Of Stel Hem Onderaan De Pagina

Wel is het belangrijk dat je dan niet vergeet om de optie uit te schakelen als je uit de ontwikkelfase bent en met je website stay gaat. WordPress instellingen: Discussie Op een web site is het tremendous woocommerce handig om reacties ingeschakeld te hebben staan als je blogberichten schrijft. Zo kan je met jouw bezoekers communiceren. Onder een bericht kan je een reactieveld zien staan zoals deze hieronder op de afbeelding.

Je kunt kiezen voor volledige tekst of een samenvatting. De optie die je hier instelt maakt op zich niet heel veel uit.

RSS-feeds tonen de meest recente: Voor RSS-feeds is het eigenlijk hetzelfde verhaal als hierboven. Het gaat nu alleen om het aantal van de onderwerpen die je in de RSS-feed wilt tonen. Voor elk bericht in een feed, voeg toe: Hier kun je instellen hoeveel van de tekst getoond wordt in de feed van je website WordPress hosting.

Wanneer je dit inschakelt geef je namelijk aan dat zoekmachine zoals Google jouw website niet mogen bekijken en indexeren. Je zal dus niet in de zoekresultaten komen. Deze optie is alleen handig wanneer je jouw website website bouwen verborgen wilt houden of als je nog in de ontwikkelfase bent van je web site.

Alle instellingen die met dit reactieformulier en de geplaatste reacties te maken hebben, kun je vinden bij de Discussie instellingen. Ik zal de instellingen in 2 delen plaatsen, aangezien het om erg veel instellingen gaat. Standaard bericht-instellingen: Hier staan meteen 3 opties die je kunt aan- en uitvinken. De optie “Sta linkmeldingen van andere blogs op nieuwe berichten toe” doet het tegenovergestelde als de optie hiervoor. Jouw WordPress web site houdt zijn oren open voor vermeldingen van jouw blog op andere web sites en maakt dan een notificatie op je web site aan.