Je Woocommerce Shop Koppelen

Wat Is Woocommerce?

Je kan hier een aantal standaardzaken instellen zoals de kleur, afmetingen en meer van dit soort data. Je kan hier verschillende variaties wordpress webshop aanbieden van het product. Hier kan je een zelfgemaakt bericht aanmaken dat naar je klanten zal worden gestuurd, nadat ze het product hebben aangeschaft.

Afhankelijk van welke je kiest, zal de configuratie voor je producten veranderen. Over het algemeen kun je onderstaande instellingen configureren: Ga je producten verkopen die niet echt fysiek of real-life zijn, maar bv. software of iets in die geest, examine deze optie dan aan …het verwijdert ook de verzendmogelijkheden.

Voordelen Magento 2

lifestyle afbeeldingen waarop je product wordt gebruikt in de praktijk door je klanten. Onder de editor vind je namelijk een panel voor extra product data. Om jouw webshop echt goed te laten werken, is het cruciaal deze informatie in te vullen. Om te beginnen, zal je moeten kiezen welk product jij verkoopt waarbij je kan kiezen uit de volgende opties:

Maak en wijs categorieën en subcategorieën toe aan je producten, zodat ze makkelijk gevonden kunnen worden voor zowel klanten als jezelf. Onderscheid producten nog meer met tags, wat ze web WordPress hosting weer iets unieker maakt. Het werkt op dezelfde manier als een “featured picture”, wat je hier addContent zal zichtbaar worden op de productpagina.

  • In plaats daarvan zien ze een mooi vergelijkend overzicht en kunnen vervolgens meteen doorgaan met het maken van een keuze.
  • Er zijn numerous velden beschikbaar om weer te geven in de vergelijkingstabel.
  • Er worden enkele instellingen aangeboden, zoals het aanpassen van de tekst van de knop, de grootte van de tabel en van de afbeeldingen.
  • Denk onder andere aan beschikbaarheid, afbeelding en titel.
  • Klanten kunnen direct vanuit de vergelijkingspagina een merchandise toevoegen aan hun winkelkarretje.

Je kan ook instellingen doorvoeren voor de BTW in deze configuratie. Hier vul je in of het product op voorraad is, bij fysieke producten, de beschikbare WordPress website hoeveelheid en of je backorders voor het product accepteert. Je configureert hier gewicht, afmetingen en verzendopties voor je producten.

Verder kan je de volgorde van het product veranderen in het menu. En bepaal je wel of niet de mogelijkheid tot het plaatsen van beoordelingen . De laatste stap is een kleine omschrijving maken van het product, onderaan het scherm …deze content zal zichtbaar worden internet onder de producttitel. Gefeliciteerd, je hebt nu jouw eerste product aangemaakt met WooCommerce en je kan deze vinden onder het “Producten” menu.

Ter aanvulling op de productafbeelding die je addContent, kun je ook nog meer afbeeldingen plaatsen bij jouw product. Je kan hierbij denken aan verschillende variaties van het producten, het product vanuit andere / alle hoeken of bv.