Goedkoop WordPress Webshop Laten Maken?

Website Laten Maken

De domeinnaam wordt dan https:// in plaats van http://. Een SSL-certificaat is verplicht voor webshops. Verder krijg je ook een beveiligd groen slotje in de browser. Je krijgt een testomgeving. Je kan dan veilig aanpassingen in het design en in de code testen, voordat je de aanpassing reside zet.

WordPress installeren en wat basisinstellingen goedzetten. De WooCommerce webshop plugin installeren en instellen. De webshop vullen met een handvol producten. Het kiezen van een betaalprovider met iDeal. Het installeren van een goed wordpress website thema.

Omdat webshops over het algemeen meer pagina’s met veel afbeeldingen hebben en zwaardere software gebruiken. Omdat het versleuteld verzenden van vertrouwelijke informatie bij webshops essentieel is – je hebt een SSL-certificaat nodig. Je krijgt dan een beveiligde https:// verbinding. Omdat een goed pakket meer betrouwbaarheid met zich meebrengt.

Ook in vergelijking met het laten bouwen van een webshop valt dit wel mee. Dan ben je snel een paar maanden verder. In het kort: Hoe maak je een WordPress webshop? Een WordPress hostingpakket kiezen waarop we een webshop kunnen draaien en het vastleggen van een domeinnaam.

Online ‘hosted’ Webshop

Het goedzetten en indelen van jouw webshop. En tot slot moet je de rest van jouw webshop vullen met tekst, producten en eventueel blogartikelen. Je betaalt over het algemeen iets meer voor hosting wanneer je een webshop wil maken.

Ze zijn allebei goed, dus het maakt niet heel veel uit welke je kiest. De twee pakketten zijn voor kleine tot middelgrote webshops van een paar honderd producten. Het WordPress website WordPress hosting hostingpakket kost 30,- per maand en heeft alles wat je nodig hebt als je wilt starten met het bouwen van je eigen webshop.. In het pakket zit een SSL-certificaat inbegrepen.

Omdat het snel laden van pagina’s nog belangrijker wordt . En omdat het hebben van een testomgeving extra handig is voor webshops. Het grote verschil met normale websites is dat bij webshops alles wordt uitvergroot.

  • Niet veel complexer dan het aanmaken van een Bericht of Pagina, zie je?
  • Maak een categorie aan (in mijn geval “Tonijn”);

Betaalprovider Met Ideal Koppelen Aan Jouw Website

Een langzame webshop of een webshop waarbij er iets niet werkt kan direct betekenen dat je minder omzet . Ik bespreek zo twee pakketten van twee providers wordpress webshop.