Ervaren Magento Solutions Partner

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om Redis of of Memcached te installeren op uw Virtual Private Server of Dedicated Private Server bij Dutchwebhosting. Memcached biedt een snelle ‘caching’ door de bestanden niet op de harde schijf op te slaan maar in e-commerce deel van het werkgeheugen van uw VPS of DPS. Hierdoor worden deze bestanden direct uit het geheugen geladen, waardoor de pagina binnen een fractie van een seconde wordt weergegeven. Klik hier voor meer informatie over het functioneren van Memcached.

Overstappen Naar Magento 2

Bij Dutchwebhosting bent u op het juiste adres voor snelle domeinnaamregistraties , de meest complete webhostingpakketten en magento hosting SSL certificaten. Tevens is Dutchwebhosting één van de beleidspalers inzake Virtual Private Servers en Dedicated Private Servers .

Test De Snelheid Van Je Website

Klik hier voor meer informatie over het functioneren van Redis. Zowel Redis als Memcached kunnen zonder problemen worden geïnstalleerd op uw Virtual Private Server of Dedicated Private Server bij Dutchwebhosting. Op dit second magento zijn er bijna 300.000 winkels die Magento gebruiken als webshop of webwinkel. Hieronder zitten ook een aantal gerenomeerde merken / bedrijven die eveneens gebruik maken van Magento.

Redis werkt op een soortgelijke manier; echter bij Redis wordt alles opgeslagen in het werkgeheugen, waardoor dit nog sneller werkt als Memcached. Het spreekt voor zich dat Redish wel meer geheugen verlangd t.o.v. Memcached.

Hieronder een kleine opsomming van bekende bedrijven en merken die eveneens Magento gebruiken op hun website. Hieronder ziet u of de door u opgegeven domeinnaam nog beschikbaar is.