Eenvoudig Magento 2 Koppelen

Ik kende Vicus al uit een eerder traject en met hen kun je heel goed in fases freelance schakelen. Herman Zijerveld – managing director, Techno Motor Veghel

Tevreden webshopklanten, meer tijd voor je core enterprise, een stijgende omzet én een groeiende online reputatie. Wat zijn jouw on-line ambities? Support wil je natuurlijk flexibel houden! Daarom hoef je bij ons geen bundels vooraf in te kopen. Lees meer over onze diensten >

Geen systeem is meer flexibel dan Magento. Magento voldoet aan alle regelgeving, richtlijnen en keurmerken voor een betrouwbare en veilige webshop. Veilig bestellen en betalen.

Vicus is de magento hosting specialist die verder kijkt dan je webshop. Wij brengen je klantreis en je ambities voor de komende jaren in kaart en richten je Magento webshop daarop in.

De beste privacybescherming voor je klanten. Niet voor niets is Magento het meest gebruikte webwinkelplatform van Nederland. Vicus heeft het nieuwe ontwerp van Sokkenmarkt.nl verzorgd en migratie van Magento 1 naar Magento 2 platform. Binnen enkele weken stond de eerste versie van de Magento 2 webshop on-line, inclusief koppeling aan King business software. Mogen wij je inspireren om je online prestaties met Magento te verbeteren?

We helpen je bepalen welke software en koppelingen je nodig hebt en zorgen dat die naadloos aansluiten op je webshop. We trainen je medewerkers zodat ze het maximale uit je webshop webshop kunnen halen.